Begeleider Gehandicaptenzorg

Over de functie

Steek jij graag de handen uit de mouwen voor de zorg als begeleider gehandicaptenzorg? Dan kom ik graag met jou in contact!


Voor een grote organisatie in de regio van Wijk en Aalburg ben ik op zoek naar een begeleider. Hoe ziet jouw dag eruit? Op het rooster zie je dat je vandaag de 40-jarige Roy gaat helpen. Hij heeft baat bij een vaste structuur door zijn autisme. Jij zal hem helpen door hem te begeleiden tijdens de dagbesteding en daarnaast verricht je verzorgende taken. Dit kunnen dus taken zijn zoals aankleden, wassen eten en drinken. Door jouw kunde in de somatiek is dit voor jou geen enkel probleem.


Door jouw empathisch vermogen kan je je goed inleven in de belevingswereld van Roy. Je vind het geweldig om met hem te praten over zijn favoriete hobby’s voetbal en jazz. Door je oprechte interesse vind je het daarom geen probleem om voor hem activiteiten te organiseren die passen bij zijn gewoontes. Binnen een kleinschalige woning zal je dus je werkzaamheden uitvoeren voor diverse cliënten net als Roy. Om je cliënten goed te leren kennen stel je de juiste vragen zoals: Wat heeft u nodig van mij en wat kunt u zelfstandig uitvoeren?


Je komt terecht in een multidisciplinaire team die hun cliënten door en door kennen. Als een echte teamspeler vind jij het ook belangrijk om samen met jouw collega’s de dag goed af te sluiten. Je stelt de cliënt centraal om hem zo goed mogelijk persoonlijk te begeleiden. Dit bepaalt voor jou het werkgeluk! 

Functie eisen

 • Afgeronde MBO opleiding richting zorg niveau 3 & 4
 • Ervaring met gedragsproblematiek als begeleider
 • Geen bezwaar tegen onregelmatige diensten
 • Je bent een echte teamplayer!
 • Affiniteit met het leveren van ADL zorg
 • Minimaal beschikbaar voor 24 per week, uren zijn bespreekbaar

Over het bedrijf

Maandag biedt de kans om je expertise bij diverse zorginstanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorgbranche beter van, maar jij ook! Bij Maandag koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht word je begeleid vanuit Maandag. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Vlad Radosh

Vlad Radosh

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs