Begeleider Gehandicaptenzorg

Vlad Radosh
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Vlad Radosh
MEI 08
Noord-Brabant Permanent MBO
07.06.2020 100244315
Solliciteren

Over de functie

Ligt jouw passie in de gehandicaptenzorg? Voor diverse organisaties en projecten in de regio Breda zoeken wij een begeleider. Als begeleider ben je op veel fronten thuis om cliënten te begeleiden van alle leeftijden met een verstandelijke, zintuigelijke, of een lichamelijke beperking. Je bent dus niet bang om te werken in de complexe zorg. Het maakt jou daarom gelukkig om deze cliënten te laten functioneren door juiste begeleiding.


Door je kennis en kunde kan je de belevingswereld van je cliënt begrijpen en daarop handelen. Daarnaast zoek jij als begeleider naar de oorzaak achter het gedrag. Cliënten kunnen zich niet altijd even makkelijk uiten. Als begeleider gehandicaptenzorg is het belangrijk dat je feeling hebt met je cliënten, en de kleinste signalen op kunt vangen.

Je bent een echte teamplayer. Je vindt het moraal in het team belangrijk en het coaches van collega’s geeft jou energie en betekenis in je werk als begeleider. Daarnaast kun je ook zelfstandig te werk gaan en zelf de coördinerende rol aannemen.  

Functie eisen

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding in de richting van Zorg & Welzijn (niveau 3/4/5)
  • Ervaring met de doelgroep verstandelijk beperkten als begeleider
  • Geen bezwaar tegen onregelmatige diensten
  • Je bent een echte teamplayer!
  • Kan omgaan met agressie
  • Beschikbaar vanaf 16 uur of meer in de week

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris dat aansluit bij jou opleidingseisen en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Omdat jou ontwikkeling ten alle tijden centraal staat biedt Maandag® jou tenslotte training en opleidingsmogelijkheden aan.


Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en zoek jij zekerheid in combinatie met uitdaging en afwisseling. Solliciteer dan nu!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Vlad Radosh
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Vlad Radosh