Zoeken

65

vacatures begeleider gehandicaptenzorg

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures begeleider gehandicaptenzorg

De vacature begeleider gehandicaptenzorg binnen welzijn vind je bij Maandag®! Ook zijn we regelmatig op zoek naar een coördinerend begeleider, persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg en woonbegeleider. Beschik je over een afgeronde mbo of hbo-opleiding in de richting van Zorg & Welzijn (niveau 3, 4, of 5)? Bekijk dan snel onze actuele vacatures!

Als begeleider gehandicaptenzorg coach je cliënten met een verstandelijke, zintuiglijke, of een lichamelijke beperking en in alle leeftijdscategorieën. Complexe zorg, waar jouw expertise als zorgprofessional hard nodig is. In de functie als begeleider gehandicaptenzorg lever je dan ook een belangrijke meerwaarde voor mens en maatschappij. Een baan die ertoe doet!

Maandag® biedt jou de kans om je expertise bij diverse zorginstanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorgbranche beter van, maar jij ook! Op deze manier koppel je bij Maandag® de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. 

Lijkt werken bij Maandag® als begeleider gehandicaptenzorg binnen welzijn jou een mooie stap voor je carrière in de zorg? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures!