Begeleider Gehandicaptenzorg vacatures

De vacature begeleider gehandicaptenzorg binnen welzijn vind je bij Maandag®! Ook zijn we regelmatig op zoek naar een coördinerend begeleider, persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg en woonbegeleider. Beschik je over een afgeronde mbo of hbo-opleiding in de richting van Zorg & Welzijn (niveau 3, 4, of 5)? Bekijk dan snel onze actuele vacatures!

Als begeleider gehandicaptenzorg coach je cliënten met een verstandelijke, zintuiglijke, of een lichamelijke beperking en in alle leeftijdscategorieën. Complexe zorg, waar jouw expertise als zorgprofessional hard nodig is. In de functie als begeleider gehandicaptenzorg lever je dan ook een belangrijke meerwaarde voor mens en maatschappij. Een baan die ertoe doet!

Maandag® biedt jou de kans om je expertise bij diverse zorginstanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorgbranche beter van, maar jij ook! Op deze manier koppel je bij Maandag® de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. 

Lijkt werken bij Maandag® als begeleider gehandicaptenzorg binnen welzijn jou een mooie stap voor je carrière in de zorg? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures!

begeleider-gehandicaptenzorg vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

443 gevonden resultaten

None