Begeleider complexe zorg

Vlad Radosh
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Vlad Radosh
MEI 06
Noord-Brabant Permanent MBO
05.06.2020 102436462
Solliciteren

Over de functie

Voor een vooruitstrevende organisatie in de regio van Brabant ben ik op zoek naar een begeleider die jarenlang ervaring heeft met ernstig verstandelijke beperkten. Binnen deze organisatie kun je jouw opgedane kennis inzetten betreft teambuilding voor deze locatie. Het gaat om een team in opbouw en de organisatie zoekt dus iemand die een verbinder kan zijn in het team. De bedoeling is uiteindelijk dat je als begeleider na een detacheringsperiode van Maandag® wordt overgenomen door de organisatie. 


Hoe ziet deze functie eruit als begeleider?

De functie als begeleider kent een grote mate van zelfstandigheid in deze setting. Dit komt vooral doordat e begeleiding van cliënten vooral één op één is. Deze setting eist sterke zelfreflectie vaardigheden om de begeleiding van cliënten in goede banen te leiden. Je zal dus ook samenwerken met een multidisciplinair team. Daarnaast moet je ook jouw mannetje kunnen staan mocht er agressie of gedragsproblematiek in een situatie spelen.


Hoe zien de diensten eruit en de cliëntgroep?

Het gaat om lange diensten van 8 uur waarbij er geen nachtdiensten zijn. Er is sprake van ongeveer vijf cliënten die vooral autisme hebben en psychische klachten en waarbij één cliënt auditief beperkt is. Deze cliënt zal via gebarentaal begeleidt moeten worden. Mocht je dit niet kunnen dan staat de organisatie ervoor open om voor jou een interne cursus te bieden. De cliënten wonen in woongroepen en worden één op één begeleid.  

Functie eisen

Wat zijn de functie eisen voor deze vacature?

  • Afgeronde diploma richting zorg niveau 3/4/5
  • Minimaal 3 jaar ervaring met complexe zorg
  • Aantoonbare ervaring om te gaan met één op één begeleiding van cliënten
  • Sterke zelfreflectie vaardigheden
  • Open staan voor agressie en gedragsproblematiek
  • Vaardigheden om te werken in een team in opbouw 

Over het bedrijf

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou!

Vanuit Maandag® ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Vlad Radosh
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Vlad Radosh