Begeleider (EMB)

Hedwig Veldkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hedwig Veldkamp
MEI 28
Groningen Permanent MBO
27.06.2020 100283513
Solliciteren

Over de functie

Voor in de provincie Groningen ben ik op zoek naar een ervaren begeleider voor 28 uren per week (of een ander aantal uren) beschermd wonen die graag de handen uit de mouwen steekt. Je hebt een hart voor de doelgroep met een ernstige meervoudige beperking (EMB) en staat stevig in je schoenen. De thuissituatie van de cliënt is om uiteenlopende redenen onhoudbaar geworden en is het aan jou om ze (tijdelijk) een veilig thuis te bieden en op weg te helpen naar een zo zelfstandig mogelijke toekomst.


Als begeleider werk je met een doelgroep die afhankelijk is van de zorg die geboden word. Je wordt ingezet op groepen met cliënten met zware complexe problematiek. Door het bieden van structuur, duidelijkheid en veiligheid creëer je een ideale behandelomgeving. Je werkt vanuit een systeemgerichte gedachte en hebt een rol in het opstellen van een werkplan en het mede realiseren van het behandelplan. Om dit te realiseren bied je complexe en continue individuele en/of groepsbegeleiding en behandeling aan cliënten met een verstandelijke beperking waarbij sprake is van complexe zorgindicatie.


Jij draagt bij aan het geluk en kwaliteit van het leven van de cliënt!

Functie eisen

·        Een afgeronde, relevante opleiding op minimaal niveau 4

·        Ervaring met de EMB doelgroep

·        Beschikbaar voor 28 uur per week

·        In bezit van Rijbewijs B


We zien je reactie graag voor vrijdag 12 juni tegemoet.

Over het bedrijf

Maandag® is een detacheringsbureau, wat betekent dat je gaat werken op projectbasis. Wij kunnen je van diverse opdrachten voorzien vanuit verschillende dienstverbanden. Bij Maandag® vinden wij het belangrijk om een goede relaties met onze professionals te hebben. De Accountmanager en Recruiter staan voor je klaar en fungeren als jouw persoonlijke coach. Tijdens je opdrachten houden wij altijd contact en staan wij klaar voor al jouw vragen. Binnen Maandag® hebben wij de Academy waar je van allerlei trainingen en cursussen kan volgen om je vakkennis en vaardigheden te vergroten.


Bij Maandag® staat werkgeluk centraal, wat betekent dat wij kijken naar wat jou als professional gelukkig maakt. Er zijn verschillende contractvormen mogelijk. We zullen samen kijken naar jouw wensen in combinatie met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Hedwig Veldkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hedwig Veldkamp