Basisarts Ouderenzorg

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
JUN 29
Noord-Holland Permanent WO
29.07.2020 100266171
Solliciteren

Over de functie

Heb je als Basisarts affiniteit met kwetsbare ouderen? Ben je flexibel, creatief en collegiaal? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Haarlem ben ik op zoek naar een Basisarts die verantwoordelijk wordt voor het opstellen, bijstellen en evalueren van het medisch behandelplan.


Verder diagnosticeer en indiceer je de noodzakelijkheid tot medische behandeling van cliënten. Het gaat hierbij om psychogeriatrische, somatische en/of sociale problematiek.


Daarnaast voer je behandelingen uit en geef je functionele opdrachten aan de overige disciplines. Waar nodig verwijs je cliënten naar externe specialisten of consulteer je hen. Ook heb je contact met de familie van de cliënt en informeer je hen over de behandeling. Je werkt onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde.

Functie eisen

* BIG geregistreerd Basisarts

* In het bezit van een recent VOG

* Je hebt affiniteit met kwetsbare ouderen

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een vast dienstverband kun je diverse opdrachten/ functies vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort daarbij zeker tot de mogelijkheden.


Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren’, bel of verstuur een berichtje via WhatsApp 0682132558.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra