Basisarts jeugdgezondheidszorg

Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman
JUN 17
Noord-Holland Tijdelijk WO
17.07.2020 100228778
Solliciteren

Over de functie

Wil jij je als arts verder ontwikkelen binnen de jeugdgezondheidszorg? Ben jij ondernemend en op zoek naar een uitdaging? Bij een betrokken organisatie in regio Amsterdam is er ruimte voor een arts.


Hier word jij blij van:

Een uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is. Binnen de jeugdgezondheidszorg ga jij aan de slag voor een betrokken organisatie. In deze functie ligt de focus op de bevordering van gezondheid en ontwikkeling bij een doelgroep tussen de 0 en 18 jaar. Op een doortastende wijze ga je te werk te gaan en maak je contact met de kinderen, ouders/verzorgers. Juist vanwege de diversiteit past deze functie zo goed bij je. Verder zal je aandacht gevraagd worden voor het uitvoeren van consulten. Hierbij vind er wekelijks een MDO waarbij het hele team samenkomt. Tijdens het MDO worden zoal nieuwe patiënten en casuïstiek besproken.


Natuurlijk is er binnen deze interdisciplinaire organisatie ook aandacht voor jouw groei en ontwikkeling als professional. Voel jij je aangesproken en beschik je over een gezonde dosis humor? Dan kom ik graag met je in contact!

Functie eisen

  • BIG geregistreerd als basisarts.
  • Voor 32 tot 36 uur per week beschikbaar.
  • Affiniteit met systemisch werken.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een dienstverband kan je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden.


Verder bieden wij een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. 

Aangezien wij een goede woon-werk reisafstand belangrijk vinden, houden wij rekening met reistijd. Verder vergoeden wij alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto is bespreekbaar. Uiteraard behoren pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Kortom, wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren ’ of neem contact op met mij via telefoon, Whatsapp of mail.


Mocht je op zoek zijn naar een andere vacature als basisarts/ANIOS, dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman