Basisarts COVID-19

Over de functie

Voor de GGD mogen wij op zoek naar een basisarts of bijna afgestudeerde basisarts die graag wil bijdragen aan de voorkoming van COVID-19. De GGD heeft vanuit landelijk beleid de taak om iedereen met klachten te testen op COVID-19. Bij een positief testresultaat voeren wij bron- en contactonderzoek uit. Er is een speciaal team opgericht met infectieziektebestrijding als expertise. In het team werken artsen, verpleegkundigen en andere professionals samen aan de bemonstering en bron- en contactonderzoek. Ook adviseren zij inwoners, professionals en organisaties zoals scholen en zorginstellingen, over de maatregelen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen.

Jij bent als basisarts of bijna afgestudeerde basisarts het eerste aanspreekpunt voor de vragen van dat team. We noemen dat ook wel een vraagbaakarts. Het gaat om medisch inhoudelijke vragen, over bijvoorbeeld medicatie of het interpreteren van lab uitslagen. Ook ben je beschikbaar voor de algemene vragen van de telefonie en stuur je inhoudelijk het team aan dat de vragen van inwoners en organisaties beantwoordt. Eigenlijk ben je dus verantwoordelijk voor het adviseren, coachen en begeleiden van het COVID-19 team. Een bijzondere kans om al te starten voor het afstuderen !


Belangrijk:

 • Basisarts of bijna afgestudeerde basisarts
 • In staat om onafhankelijk tot en oordeel of advies te komen
 • Stressbestendig & flexibel inzetbaar
 • Inhoudelijk al sterk.

Functie eisen

Wij zoeken een basisarts of bijna afgestudeerde basisarts, die staat te popelen om het werkveld in te mogen. Het is een functie voor minimaal 24 uur per week & we hebben de voorkeur voor iemand die snel kan starten. Omdat jij het eerste aanspreekpunt bent voor het COVID-19 team, zoeken we iemand met vertrouwen in eigen kunnen en sterke communicatieve vaardigheden. Passend voor jou of toe aan meer informatie ?


Ik ben telefonisch te bereiken op 06 83 26 32 39 & online op joelle.kraaijenvanger@maandag.nl

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de mogelijkheid om te komen op plekken die bijzonder zijn. Om ondersteund nieuwe routes te kunnen lopen in je loopbaan, zonder het verlies van zekerheid. Hierdoor krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen, als professional maar zeker ook als mens. We dagen je uit om te groeien en om het onbekende meer bekend te maken. Liever bij het bekende blijven? Ook daar is ruimte voor. We overleggen samen wat het beste is voor jou. Je focus zal liggen op de corona-werkzaamheden maar je krijgt ook de mogelijkheid om verder te oriënteren.


Spanning over een nieuwe stap mag er altijd zijn. Spanning over de randvoorwaarden niet. Daarom staan we bij Maandag® voor:

 • Financiële zekerheid ongeacht de opdracht
 • Coaching en begeleiding
 • Ruimte voor eigen ambities
 • Transparantie en openheid.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Joëlle Kraaijenvanger

Joëlle Kraaijenvanger

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs