Basisarts bij het UWV

Over de functie

Werken bij het UWV als basisarts, jij draagt bij aan de maatschappij.


Wat houdt dat nu eigenlijk in werken bij het UWV? Soms kunnen mensen door ziekte en andere oorzaken (gedeeltelijk) niet meer werken. Jij zorgt er samen voor met je collega’s van de divisie Sociaal Medische Zaken tot welke werkzaamheden iemand nog wél in staat is. Het bijzondere is dat je rekening kan houden met de specifieke mogelijkheden en situatie van de beoordeelde. Je geeft hierbij aan welk type werk passend is en je levert de bouwstenen voor het opstellen van een re-integratieadvies. En als werken (tijdelijk) niet mogelijk is? Dan vormt de beoordeling de basis voor het verkrijgen van een uitkering. Je werkt niet alleen maar door het hele land zijn er 27 locaties die bestaan uit teams van verzekeringsartsen, arbeidsdeskundigen en de administratieve ondersteuning. Jullie houden je bezig met het beoordelen en adviseren van WIA en Wajong. Zou jij deze uitdaging aan willen gaan om patiënten weer gezond aan de slag te krijgen?


Maar what’s in it for you? Als verzekeringsarts heb jij hier echt tijd voor de patiënt. Welgeteld 1 uur per patiënt. Je wordt hier zeker uitgedaagd door de diverse complexiteit en op deze manier verkrijg je een brede medische kennis. Hoe dat zo? Het is een combinatie van sociale-, medische- en juridische aspecten in één functie. Verder kan ik je uitgebreide loopbaanmogelijkheden aanbieden in een omgeving met regelmatige werktijden én een gegarandeerde opleidingsplek tot verzekeringsarts. Alles is bespreekbaar, fulltime of parttime en natuurlijk een mooi salaris. We nemen alles rustig door.


Dus wat zeg je ervan? Zulle we kennismaken om alles samen goed te bespreken?

Bel of mail mij dan gerust op:

06 82 14 59 03

email  andrea.odeurs@maandag.nl

Functie eisen

  • Afgeronde Geneeskunde opleiding;
  •   BIG registreert;
  •  Je beschikt over kwaliteiten zoals: zakelijk empathisch en besluitvaardig.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Andrea Odeurs

Andrea Odeurs

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs