Basisarts ANIOS

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
JUN 19
Zuid-Holland Permanent WO
19.07.2020 100271009
Solliciteren

Over de functie

Je kunt als Basisarts zoveel verschillende kanten op, dat de keuze voor een specialisatie erg lastig kan zijn. Bovendien kun je door het aantal geïnteresseerden niet overal even makkelijk binnenkomen. Maandag® biedt jou de ultieme kans om vanuit een vast dienstverband bij meerdere opdrachtgevers binnen verschillende settingen en doelgroepen ervaring op te doen. Wij zorgen dat jij een werkplek krijgt, waar jij je kunt ontwikkelen en, als het bevalt, kunt blijven werken in dienst van de opdrachtgever zelf.


Of je nu bent uitgeloot en op zoek naar een nieuw specialisme, of simpelweg brede ervaring op wilt doen. Ik nodig je graag uit om samen met jou te sparren over wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Functie eisen

  • Afgeronde WO-opleiding Geneeskunde
  • BIG-registratie
  • Minstens 24 uur beschikbaar

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs