Basisarts (AVG i.o.)

Maria Struk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maria Struk
JUL 06
Noord-Holland Tijdelijk WO
05.08.2020 104753397
Solliciteren

Over de functie

Jij verleent zowel de huisartsgeneeskundige zorg als de specialistische zorg voor de patiënten met een intramurale behandelstatus.


Als a(n)ios verleen jij medische zorg aan een gevarieerde groep patiënten met een verstandelijke beperking. Dit gaat om patiënten met een intramurale behandelstatus die zowel huisartsgeneeskundige zorg als specialistische zorg nodig hebben. Hierbij kun je terugvallen op de AVG’s of de huisartsen. Jij werkt namelijk in een multidisciplinair verband aan het optimaliseren van de gezondheid van de cliënten. Jij als toekomstig AVG richt je dus op een breed terrein van de geneeskunde, aangezien je patiëntenpopulatie aandoeningen kan hebben op alle gebieden van de geneeskunde denk hierbij aan oogheelkunde, neurologie en interne geneeskunde. Dit allemaal maakt je baan zeer dynamisch en uitdagend! Kortom jij hebt affiniteit met mensen met een (verstandelijke) beperking en kan zelfstandig werken. 

Functie eisen

Wat vragen wij?


Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en voldoe je aan de onderstaande criteria? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren!

☎ 06-13374477 ✉ maria.struk@maandag.nl


  • Je bent BIG-geregistreerd basisarts.
  • Je hebt affiniteit met mensen met een (verstandelijke) beperking en sluit aan op hun wensen en behoeften.
  • Je bent stressbestendig en kan zelfstandig werken.


Over het bedrijf

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt bij Maandag® een te gekke baan zoals je die nog niet eerder hebt gehad. Met volop ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring. Want jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar het zelf en reageer direct via de button onderin of stuur me een mail: maria.struk@maandag.nl  • Bij goed functioneren mogelijkheid tot vaste aanstelling    
  • Salaris conform CAO afhankelijk van sector, trede naar opgedane ervaring
  • Reiskostenvergoeding of mogelijkheid leaseauto
  •  Beroepsgerichte trainingen die aansluiten op jouw vakgebied
  •     Sparringpartners bij Maandag® om zoveel mogelijk ondersteuning te bieden indien nodig


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Je bent bij ons geen nummer. Een vast aanspreekpunt die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maria Struk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maria Struk