Basisarts (ANIOS) Geriatrie

Over de functie

Heb jij affiniteit met geriatrische cliënten en lijkt het jou interessant om deel uit te maken van een behandeldienst waarin vakinhoudelijke expertise alleen maar wordt versterkt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor één van onze opdrachtgevers in regio Haarlem ben ik op zoek naar een Basisarts (ANIOS) die wil bijdragen aan de ouderenzorg. Het gaat om een zelfstandige behandeldienst dat gespecialiseerd is in de chronische complexe zorg. Deze behandeldienst is actief in verschillende regio's in Nederland. Je komt terecht in een multidisciplinair team en met dit team verzorg je de behandeling van zorgorganisaties waar deze opdrachtgever mee samenwerkt. Je staat onder supervisie van een Specialist Ouderengeneeskunde. Met dit team werk je op verschillende plekken binnen de ouderenzorg en doe je afwisselende werkzaamheden. Een leuke baan waar cliëntenzorg op verschillende locaties op de voorgrond staat!


De kracht van deze opdrachtgever ligt bij de behandelaren en de kwaliteit en ontwikkeling staat daarom extra hoog in het vaandel. Super interessant voor jou dus! De opdrachtgever biedt behandelaren de ruimte om vakinhoudelijk te versterken en zich breder te ontwikkelen. Hier behoort ook bijvoorbeeld scholing of advies geven aan zorgorganisaties bij. Kortom: een brede en erg leerzame functie met een hoop flexibiliteit en ontwikkelingsmogelijkheden!


Je gaat via Maandag aan de slag bij de opdrachtgever. Wij zijn jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende contracten. Kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een Vast Dienstverband of een contract voor Bepaalde Tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht (omdat je bijvoorbeeld daarna in opleiding gaat) dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 


Wil je weten wat het beste bij jou past qua opdracht, organisatie, werksfeer en collega’s? Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem dus gerust contact met op: 


0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl 


Functie eisen

 • Je bent BIG geregistreerd Basisarts;
 • Je hebt affiniteit met geriatrische cliënten en complexe multipele pathologieën;
 • Je hebt (bij voorkeur) ervaring in de verpleeghuiszorg (psychogeriatrie en somatiek);
 • Naast goede medische behandeling hecht je veel waarde aan het welzijn van de cliënt;
 • Je hebt een open en leergierige houding;
 • Je gaat graag zelfstandig aan het werk, maar samenwerken binnen het multidisciplinaire team vindt je vanzelfsprekend;
 • Je bent communicatief vaardig en je kunt op positieve wijze samenwerken met medewerkers in de zorg;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Wat betekent dit voor jou? Als je bij Maandag® aan de slag gaat betekent het dat je naast je collega’s op de opdracht, ook nog je Maandag® collega’s hebt. Extra leuk dus! Wij organiseren dan ook tal van activiteiten en events zoals bijvoorbeeld de Club Maandag® waar jij jouw Maandag® collega’s gaat ontmoeten. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk en zijn ook jouw Recruiter en Accountmanager aanwezig. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. Neem gerust contact met me op via 0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Femke Cluistra

Femke Cluistra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs