Anios

Over de functie

Basisarts met een grote interesse in sociale geneeskunde gezocht! Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan met doorgroeimogelijkheden en wil je bijdragen aan werkend Nederland? Dan is deze vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Voor een organisatie in de regio Den Haag en Leiden ben ik op zoek naar een basisarts die de mogelijkheid krijgt op een later stadium zich te specialiseren tot verzekeringsarts. Als verzekeringsarts bied je perspectief aan mensen met een ziekte of beperking die weer (mogelijk) kunnen deelnemen in de maatschappij. Je werkt samen in een team met collega-artsen, arbeidsdeskundigen, re-integratiebegeleiders en sociaal-medisch verpleegkundigen. Samen beoordelen jullie de arbeidsvermogen en belastbaarheid van de cliënten en breng je hun arbeidsmogelijkheden in kaart. Als je geïnteresseerd bent in deze specialisatie dan staat het eerste jaar in het teken van jouw professionele ontwikkeling! Je werkt onder supervisie van een senior verzekeringsarts en wordt hierbij ondersteund in je ontwikkeling van jouw advies- en gespreksvaardigheden. De organisatie bezit veel expertise over de sociale geneeskunde en het gehele traject tot verzekeringsarts wordt door hen vergoed. Na de afronding van de vierjarige opleiding ben je bevoegd om zelfstandig te werken als verzekeringsarts!

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij een organisatie op de afdeling Sociaal Medische Zaken als verzekeringsarts. Zij beoordelen vanuit het medische vlak én sociale context, de situatie van hun cliënten en bieden perspectief en duidelijkheid aan hen d.m.v. een uitkering. Deze organisatie zet zich in voor het verminderen van de werkeloosheid in de maatschappij want “Werken doet goed”.

Functie eisen

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een basisarts die medische kennis wilt uitbreiden op het gebied van arbeid en gezondheid en natuurlijk veel waarde hecht aan het welzijn van zijn of haar cliënt. Je gaat vaak samenwerken met je teamleden en er wordt van je verwacht dat je zelfstandig beslissingen durft te nemen en je cliënten kan motiveren.

Verder:

 • Je bent afgestudeerd als basisarts en BIG-geregistreerd;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Je hebt ervaring/affiniteit met de regelgeving omtrent de sociale zekerheid;
 • Je bent betrokken bij je cliënten en gedreven in je vak.

Over het bedrijf

Wat bieden wij?

 • Ondersteuning door mij tijdens je gehele loopbaan bij Maandag;
 • Maandag Academy biedt cursussen aan de professionals zodat jij relevant blijft!;
 • Wij bieden je een marktconform salaris, vakantiegeld en pensioenregeling.

Ben jij de basisarts naar wie wij op zoek zijn? Druk dan op onderstaande button. Heb je nog vragen of wil je eerst even kennismaken? Dan kan je mij altijd bellen!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Maandag is op zoek naar de juiste professional met een grote interesse in de zorg voor de juiste organisatie én dat is mijn uitdaging als Recruiter bij Maandag®. Hierbij ben ik vooral nieuwsgierig naar jouw passie en ambities als professional en match ik jou met één van onze opdrachtgevers. Zo vinden wij de ideale werkplek voor jou waar jij elke maandag met lach naartoe gaat!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Serish Rehman

Serish Rehman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs