ANIOS Verzekeringsgeneeskunde via MAANDAG!

Over de functie

Vind je patiëntencontact belangrijk en ben je op zoek naar regelmatige werktijden en een goede balans tussen werk en privé? Dan is het werken als ANIOS Verzekeringsgeneeskunde zeker iets voor jou! Bij deze opdrachtgever werk je via Maandag als ANIOS Verzekeringsgeneeskunde en kun je eens proeven in de keuken van alles wat maar te maken heeft met arbeidsongeschiktheid.


Als verzekeringsarts werk je met vaste tijden, zie je cliënten en heb je vrij grote baan zekerheid. Een verzekeringsarts beoordeelt arbeidsongeschiktheid. Dit doe je door bij bepaalde medische stoornissen vast te stellen welke beperkingen hier reëel uit voort zouden kunnen vloeien en in hoeverre die beperkingen weer leiden tot problemen bij het participeren in de maatschappij. De overheid vindt tegenwoordig dat ‘Iedereen moet participeren in de maatschappij’, liefst in betaald werk. Door deze groeiende behoefte aan participatie van een ieder, dus ook mensen met beperkingen en handicaps, is in toenemende mate behoefte aan specialisten die een dusdanige beoordeling kunnen uitvoeren. Waar je binnen veel gevestigde specialismen veel moeite moet doen om jezelf te kunnen ontwikkelen en profileren, biedt de verzekeringsgeneeskunde nieuwe, jonge artsen veel opleidings-, onderzoeks- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.


Via Maandag word jij gedetacheerd als ANIOS Verzekeringsgeneeskunde. Voordeel? Je kunt proeven in het werkveld om daarna de mogelijkheid te krijgen om in opleiding te gaan als Verkeringsarts of zelf te kiezen of je na deze periode van 4 maanden binnen Maandag wil blijven werken bij een andere opdrachtgever.


Functie eisen

  • Je bent BIG geregistreerd Basisarts;
  • Je hebt affiniteit met de Verzekeringsgeneeskunde;
  • Je bent besluitvaardig, communicatief sterk en sociaal.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Wat betekent dit voor jou? Als je bij Maandag® aan de slag gaat betekent het dat je naast je collega’s op de opdracht, ook nog je Maandag® collega’s hebt. Extra leuk dus! Wij organiseren dan ook tal van activiteiten en events zoals bijvoorbeeld de Club Maandag® waar jij jouw Maandag® collega’s gaat ontmoeten. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk en zijn ook jouw Recruiter en Accountmanager aanwezig. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Femke Cluistra

Femke Cluistra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs