ANIOS Ouderengeneeskunde

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
JUN 19
Zuid-Holland Permanent WO
19.07.2020 100269953
Solliciteren

Over de functie

Maandag biedt jou de mogelijkheid tot het krijgen van een afwisselende en zelfstandige functie waar je veel ervaring en kennis op kunt doen. Na je inwerkperiode kom je te werken in een team met andere Basisartsen en Artsen i.o. onder supervisie van een Specialist Ouderengeneeskunde.


Als ANIOS ouderengeneeskunde kijk je naar de mens achter de cliënt. Je gaat direct zorg leveren aan voornamelijk ouderen met psychogeriatrische stoornissen of somatische zorgvragen.


De ervaring die je op kan doen als ANIOS in de ouderengeneeskunde is een grote verrijking voor jou als professional. Deze ervaring neem je mee als je als AIOS wil starten met je specialisme Ouderengeneeskunde, Huisartsengeneeskunde Klinische Geriatrie of Interne geneeskunde.  

Functie eisen

  •  Afgeronde opleiding geneeskunde met een BIG-registratie;
  • Empathisch en respectvol t.o.v. cliënt en naasten;
  • Affiniteit met ouderenzorg;
  • Een rijbewijs (B).

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


  • Een salaris tussen de € 4.303,96 en € 5.995,36 (afhankelijk van werkervaring);
  • Mogelijkheid tot het krijgen van een leaseauto;
  • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden;
  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je bij diverse organisaties aan de slag.


Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij de woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op de vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onder goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en door- groeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Solliciteer dan via de button onderin of stuur mij een mail: freek.rohlfs@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs