ANIOS Bedrijfsgeneeskunde

Over de functie

Als ANIOS meer ervaring opdoen in de bedrijfsgeneeskunde? Wil je graag meer ervaring opdoen op het vlak van bedrijfsgeneeskunde of ligt jouw ambitie in een vervolgstudie om later te kunnen werken als bedrijfsarts? In beide gevallen heb ik een interessante vacature voor je beschikbaar! Voor een arbodienstverlener in regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een proactieve Basisarts bedrijfsgeneeskunde. Werk jij graag zelfstandig en lijkt het je leuk om in het diepe te springen? Dan zie ik jouw reactie op deze vacature graag tegemoet!


Als ANIOS Bedrijfsgeneeskunde werk jij in deze functie zowel middelgrote als grote organisaties, waarbij duurzame inzetbaarheid en integraal gezondheidsbeleid nadrukkelijk op de agenda staan. Jij geeft zowel werknemers als werkgevers adviezen en spreekt doelstellingen af. Jij kunt werkgevers en werknemers op een gestructureerde wijze een spiegel voorhouden tijdens een spreekuur. Zorgvuldigheid, professionaliteit en integriteit staat binnen deze functie voorop. Daarnaast werk je in deze functie op diverse locaties in en om Amsterdam. Ook is er mogelijkheid om thuis te werken.


Als ANIOS kun je via Maandag werken in verschillende organisaties en settingen. Denk bijvoorbeeld aan de psychiatrie, ouderenzorg, jeugdgezondheidszorg, gehandicaptenzorg, bedrijfsgeneeskunde, verzekeringsgeneeskunde, sportgeneeskunde, preventie en ga zo maar door. Er is zoveel meer mogelijk dan alleen werken in een ziekenhuis! En daar vertel ik je natuurlijk graag uitgebreid over. Detacheren is ideaal als je diverse interesse hebt in de geneeskunde en je erachter wil komen waar je interesse precies naar uit gaan voordat je een definitieve keuze maakt om je eventueel verder in te ontwikkelen.


Je gaat via ons aan de slag bij de opdrachtgever. Wij zijn jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende contracten. Kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een Vast Dienstverband of een contract voor Bepaalde Tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht (omdat je bijvoorbeeld daarna in opleiding gaat) dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: ik vindt het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 


Wil je weten wat het beste bij jou past qua opdracht, organisatie, werksfeer en collega’s? Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem dus gerust contact met op: 


0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl 

Functie eisen

  • Je hebt de studie Geneeskunde afgerond en bent BIG-geregistreerd basisarts;
  • Je hebt kennis van sociale wet- en regelgeving;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent accuraat, proactief en stressbestendig;
  • Je bent minimaal 24 uur, maar bij voorkeur 36 uur per week beschikbaar.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een dienstverband kun je diverse opdrachten/ functies vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren ’, bel of verstuur een berichtje via WhatsApp. 

femke.cluistra@maandag.nl || 0682132558

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Femke Cluistra

Femke Cluistra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs