Ambulante Jeugdzorgwerker

Maria Struk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maria Struk
FEB 13
Noord-Holland Tijdelijk HBO
14.03.2020 100269754
Solliciteren

Over de functie

Jeugdzorg gaat over kinderen én ouders


Als ambulante Jeugdzorgwerker heb je als doel jeugdigen te helpen met allerlei soorten problematieken. Je zorgt er voor dat jongeren de juiste behandeling en begeleiding krijgen. Hierbij betrek je het systeem en zorg je zelfstandig voor de coördinatie van de hulpverlening en contacten rondom het kind. Daarnaast stel je rapportages en behandelplannen op. Ook is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en je evenwichtig kunt tonen. Als ambulante Jeugdzorgwerker moet je goed zelfstandig kunnen werken en kennis hebben van verschillende hulpverleningsmethodieken. Je bent alert en hebt een heldere manier van communiceren.

De Jeugdzorgwerker is in staat om, op basis van de verzamelde informatie en in afstemming met de jeugdige en/of opvoeders, de hulpvraag te formuleren of aan te scherpen, waardoor beoogde doelen en gewenste resultaten zijn afgestemd op de specifieke situatie van de jeugdigen en opvoeders.


Samenvattend

-         Je zorgt voor de juiste behandeling en begeleiding

-         Je stelt rapportages en behandelplannen op

-         Je gaat voornamelijk zelfstandig aan de slag

-         Je gaat schakelen met verschillende hulpverleningsmethodieken

Functie eisen

Jij bent een ambulante Jeugdzorgwerker die goed planmatig te werk kan gaan en je staande kan houden in conflict- en stresssituaties indien nodig. Het creëren van een veilige thuissituatie is voor jou het belangrijkste als regiebehandelaar.


-         je hebt een afgeronde HBO-opleiding, zoals Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of Sociaal Pedagogische Hulpverlening;

-         je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;

-         je hebt kennis over Kindermishandeling en/of Huiselijk Geweld (-9 maanden tot 100+ jaar);

-         je kan goed aansluiten bij de doelgroep en je bent in staat moeilijke gesprekken te voeren;

-         je voldoet aan de registratie-eisen van het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

Over het bedrijf

Je krijgt bij Maandag® een te gekke baan zoals je die nog niet eerder hebt gehad. Met volop ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring. Want jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar het zelf en reageer direct via de button onderin of stuur me een mail: maria.struk@maandag.nl


 -      Bij goed functioneren mogelijkheid tot vaste aanstelling    

 -      Salaris conform CAO schaal 10 van de CAR-UWO, trede naar opgedane ervaring

 -      Inzicht en regie over eigen ontwikkeling

 -      Persoonlijke begeleiding door accountmanager en recruiter

 

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Je bent bij ons geen nummer. Een vast aanspreekpunt die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maria Struk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maria Struk