Ambulant Begeleider

Over de functie

Als ambulant begeleider stel jij de vraag van de cliënt voorop. Je stimuleert de cliënt om zoveel mogelijk regie over zijn/haar eigen leven te voeren en ondersteunt hierbij waar nodig en wanneer hier om gevraagd wordt. Wel is het belangrijk dat dit in samenspraak met de cliënt en/of familie wordt besproken. Als ambulant begeleider vind je het belangrijk dat de cliënt zich op zijn gemak voelt en op een respectvolle en gelijkwaardige manier wordt benaderd. Daarnaast is het essentieel dat er tussen de ambulant begeleider en cliënt een prettige vertrouwensband wordt opgebouwd.

Als ambulant begeleider stel je begeleidingsplannen op, hou je evaluatie gesprekken en voer je rapportages in in het elektronische cliëntdossier. Je zorgt ervoor dat de cliënt de regie over zijn leven behoudt, maar bent wel bereid om dit tijdelijk over te nemen wanneer nodig. Daarnaast ben je ook bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien. Je kan als ambulant begeleider aan de slag met zowel de doelgroep volwassenen als jeugd aan de slag. Hierbij werk je met uiteenlopende problematieken als verslaving, verstandelijke beperking, ernstige gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen maar ook gezinsbegeleiding bij bijvoorbeeld complexe echtscheidingen. Je stimuleert de cliënt binnen vier verschillende domeinen: werken, wonen, financiën en ook (vrije) tijdsbesteding. Het is een pittige doelgroep en je moet als ambulant begeleider sterk in je schoenen staan.

Functie eisen

  • Jij hebt een relevante, afgeronde HBO opleiding;
  • Jij bent SKJ geregistreerd of kunt je hiervoor registreren;
  • Jij bent in bezit van een auto en rijbewijs;
  • Je bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen;
  • Kennis van psychiatrie, verslavingszorg is een pré;

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. We bieden een marktconform salaris volgens de juiste CAO waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden we alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy en Club Maandag® helpen wij jou bij je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen, trainingen en workshops volgen. Tijdens je opdracht wordt je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen een pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Daphne Werkhoven

Daphne Werkhoven

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs