Allround medewerker GGD

Nina Vuijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Vuijk
JUN 09
Drenthe Tijdelijk HBO
18.07.2020 104262164
Solliciteren

Over de functie

Voor de GGD in Drenthe zijn wij op zoek naar enthousiaste (HBO) verpleegkundigen die graag ondersteunend willen zijn bij het bestrijden van het COVID-19 virus. Omdat de toekomst op dit gebied onzeker is, zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die op diverse gebieden ingezet kunnen worden.


Bemonsteraar

De voornaamste taak van een bemonsteraar is het afnemen van bloedmonsters. Dit kan op zowel op locatie als bij mogelijk besmette inwoners. Daarnaast ben je ondersteunend bij het telefonisch beantwoorden van vragen en geef je voorlichting over de maatregelen.


Bron- en Contactonderzoek

Na iedere positieve Covid-19 test wordt er een bron- en contactonderzoek uitgevoerd. Dit gaat volgens een heel duidelijk protocol. Als BCO medewerker neem jij contact op met de positief geteset corona-patiënt om dit onderzoek uit te voeren en voorlichting en advies te geven. Daarnaast neem je ook contact op met mensen die in contact zijn geweest met positief geteste corona-patiënten en verwerk jij de verkregen informatie in de systemen.


Wij zijn op zoek naar kandidaten die voor één van deze functie of een combinatie ervan inzetbaar zijn.


Twijfel je of je de juiste kennis in huis hebt? Dat is geen probleem. Vanuit Maandag®️ wordt er namelijk een dag georganiseerd waarin je leert werken via de RIVM regelgeving. Ook zorgt Maandag®️ ervoor dat je bekwaam bent in het uitvoeren van de testen, technisch kunt handelen, hygiënisch en veilig te werk gaat.


Ga jij deze uitdaging met ons aan?!

Functie eisen

Natuurlijk zijn er een aantal basisvoorwaarden waar je aan moet voldoen, zoals:


·   Je bent flexibel en minimaal 3 dagen per week beschikbaar;

·   Je kan doordeweeks en in het weekend werken;

·   Je bent minimaal 6 uur beschikbaar op de werkdagen;

·   Je bent per dag tussen 09.00 en 20.00 beschikbaar;

·   Je bent voor langere tijd beschikbaar;

Over het bedrijf

De GGD bewaakt en bevordert de gezondheid van alle inwoners van Nederland. De GGD staat voor een gezonde leefomgeving met een hoge hygiënische standaard, en voor de bestrijding van infectieziekten. In samenwerking met de zorg werkt de GGD aan het voorkomen van outbreaks en verspreiding van (resistente) infectieziekten. De afdeling verleent advies en steun aan het gemeentelijke beleid op het gebied van gezondheidsbescherming.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nina Vuijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Vuijk