Adviserend HBO- Verpleegkundige

Over de functie

Wil jij je medische kennis kunnen inzetten op een adviserende manier? Voorlichting geven aan diverse maatschappelijke organisaties? Dan is de functie van Adviserende HBO- Verpleegkundige je op het lijf geschreven!

Voor een mooie organisatie in Zuidoost Brabant is op zoek naar Adviserende Hbo- Verpleegkundige. In deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor burgers, scholen, huisartsen, zorginstellingen die advies willen inwinnen over de huidige situatie met betrekking tot COVID- 19. Daarnaast geef je voorlichting en doe je onderzoek naar het voorkomen van besmettingen. Je gaat opzoek naar de bron van besmetting en neemt maatregelen om verdere verspreiding van de COVID- 19 tegen te gaan. Als Adviserend HBO- Verpleegkundige kijkt verder dan de patiënt en werkt aan het voorkomen van de ziekte bij gezonde personen. 

Je werkt nauw samen in een multidisciplinair team met onder andere een arts infectieziektebestrijding, verpleegkundigen en coördinatoren van het COVID- 19 team. Je moet soms snel kunnen schakelen, tussen bijvoorbeeld een melding van een uitbraak op een school en een vraag van een organisatie hoe ze om moeten gaan met de beperkingen.

Als Adviserend HBO- Verpleegkundige stuur je een aantal mensen aan, te denken valt aan een team wat bron- en contactonderzoek uitvoert.
Functie eisen

  • Afgeronde HBO- V opleiding
  • BIG geregistreerd
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als Verpleegkundige
  • Bereidheid om in het weekend te werken

Over het bedrijf

Bij Maandag koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht word je begeleid vanuit Maandag. Om je expertise in te zetten en uit te breiden zijn er bij Maandag de mogelijkheden om eventuele trainingen, bijscholingen en opleidingen te volgen! Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Carmen Cremers

Carmen Cremers

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs