1-op-1 begeleider in de gehandicaptenzorg

Over de functie

De cliënt waar het om gaat is een enthousiaste jongeman van 20 jaar die, in het voorjaar van 2021, bij de opdrachtgever komt wonen. Hij houdt van een grapje en in zijn vrije tijd kijkt hij graag een film of speelt op zijn spelcomputer. Vanwege zijn lichamelijke beperking is hij rolstoel gebonden. Hij ademt via een canule en maakt gebruik van een spraakcomputer.


Als begeleider van de cliënt houdt je continu toezicht op het open blijven en verzorgen van de canule. Je begeleidt hem ook naar de dagbesteding en andere activiteiten buiten de woonlocatie. Begeleiden doe je met de handen op je rug, maar je biedt tevens structuur en duidelijkheid. Je geeft de ADL-zorg en dient sondevoeding toe. 


Als begeleider heb je lef, humor en ben je integer. Je straalt rust en vertrouwen uit en bent in staat te reflecteren op je eigen gedrag. Je neemt initiatief en durft keuzes te maken, ook in stressvolle situaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het zorgplan en beweegt mee met de behoeften van de cliënt. Niet zomaar natuurlijk! Maar altijd met het doel dat cliënten kunnen leven zoals ze zelf graag willen, in een fijne en veilige omgeving.

Natuurlijk sta je er tijdens je werkzaamheden nooit helemaal alleen voor; je kunt altijd terugvallen op je team! Een gemotiveerd team met veel kunde en gezelligheid!


Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via tenisha.denooijer@maandag.nl of via 06-12703889.

Functie eisen

·       Een afgeronde zorg gerelateerde opleiding op minimaal MBO niveau 3 .

·       Je het ervaring in de (gehandicapten) zorg.

·       Je staat sterk in je schoenen en bent sociaal sterk.

·       Je bent flexibel in je werktijden- en dagen

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag®  is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede Als arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag®  hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Tenisha de Nooijer

Tenisha de Nooijer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs