(Persoonlijk) Begeleider Gehandicaptenzorg

Eva van Doorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eva van Doorn
JUN 05
Noord-Brabant Permanent MBO
05.07.2020 100227668
Solliciteren

Over de functie

Kan jij als zorgprofessional hét verschil maken voor cliënten met complex gedrag en deins jij niet terug voor onbegrepen en agressief gedrag?


Voor de omgeving Breda en Etten-Leur zijn wij op zoek naar een enthousiaste en positieve (persoonlijk) begeleider met affiniteit voor de gehandicaptenzorg. Hierbij kijk jij altijd naar de mogelijkheden, denk je in oplossingen en geef je oprechte aandacht aan de cliënt. Je past jouw zorg aan bij de wensen, behoeften en situatie van de cliënt en dit doe je altijd met respect.


Over de functie:

  • Je start zo snel mogelijk;
  • Het aantal uur is bespreekbaar;
  • Je gaat aan de slag in de omgeving van Breda en Etten-Leur.


Als Zorgprofessional sta jij stevig in je schoenen en heb jij ervaring met complex gedrag. Hierbij kan je denken aan cliënten met een verstandelijke beperking die moeite hebben met communiceren, wat kan resulteren in agressie. Hiervoor deins jij niet terug, integendeel, jij weet door jouw ervaring de situatie goed in te schatten, waarbij je aanvoelt wanneer de sfeer omslaat en kunt voorkomen dat situaties escaleren door op tijd in te grijpen.


Als Verzorgende IG, Begeleider of Verpleegkundige ga je aan de slag binnen een centrum in de omgeving van Breda en Etten-Leur, waar dagbesteding, behandeling en woonvoorzieningen worden aangeboden. Naast de dagelijkse verzorging wordt hier ook medische/verpleegkundige zorg geboden. Binnen de organisatie heerst een veilig, ondernemend en professioneel werkklimaat, waarbij jij en je collega’s zich zowel persoonlijk als professioneel blijven ontwikkelen. 

Functie eisen

Functie-eisen:

  • Je bent in het bezit van jouw diploma Verzorgende IG, SPW, MWD, Pedagogiek of Verpleegkunde niveau 4 of 5;
  • Als Zorgprofessional heb jij een geldige BIG registratie of SKJ registratie;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep: cliënten met een verstandelijke beperking en daarnaast ook een lichamelijke beperking;
  • Ten aanzien van werktijden en inzetbaarheid heb je een flexibele instelling;
  • Je kan goed omgaan met agressie; je staat stevig in je schoenen.

Over het bedrijf

De Zorgprofessionals van Maandag® weten van aanpakken en bruisen van de energie! Samen zorgen we ervoor dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Dit doen we onder andere door samen aan jouw ontwikkeling te werken via de Maandag® Academy; schrijf je gratis en gemakkelijk in voor diverse cursussen en trainingen. Wil je jouw Verpleegtechnische handelingen weer updaten? Geen probleem, dat regelen we voor je!


Daarnaast biedt Maandag® jou natuurlijk een marktconform salaris volgens de betreffende CAO, vergoeden we de reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer en horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Lijkt het je leuk om als Verzorgende IG, Verpleegkundige of Begeleider je bij het Zorgteam van Maandag® te voegen? Solliciteer dan meteen!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Eva van Doorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eva van Doorn