Zorgtopper

Mathijs Wille
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mathijs Wille
MEI 04
Noord-Brabant Permanent MBO
03.06.2020 102217350
Solliciteren

Over de functie

Zorgtoppers lees niet verder, want ik ben op zoek naar JOU! 


Ben jij gediplomeerd in de zorg en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging of misschien wel je eerste uitdaging? Iedere dag is een nieuwe uitdaging en bij Maandag® hebben wij uitdagingen in overvloed! Wij zijn iedere dag opzoek naar nieuwe zorgtoppers die ons team komen versterken! Denk hierbij aan werk in:

 

·      Ziekenhuizen

·      Gehandicaptenzorg

·      Thuiszorg

·      Verslavingszorg

·      Behandelklinieken gedwongen kader etc...

 

Verpleegkundigen, psychologen of basisartsen, wij kunnen jullie hulp gebruiken! Ben jij iemand die zich in de bovengenoemde vakgebieden zijn/haar mannetje kan staan en ben je niet bang om je handen vies te maken? Vindt jij het met jouw liefde voor de zorg en je sociale karakter elke dag een feest om met je team aan het werk te gaan? Word jij net zo enthousiast van dit verhaal als wij en ben je benieuwd naar de vele andere mogelijkheden die wij kunnen bieden? Aarzel dan niet en stuur je CV naar mathijs.wille@maandag.nl of neem contact met mij op via tel: 06-82831380. Dan tellen wij geen dagen, maar zorgen wij dat de dagen tellen! 

Functie eisen

Benieuwd of ik op zoek ben naar jou?


-         Je bent gediplomeerd in jouw vakgebied

-         Je staat open voor een kijkje in meerdere keukens

-         Onregelmatige werktijden zijn voor jou geen probleem

-         Sociale en hardwerkende mentaliteit

Over het bedrijf

Maandag® krijgt vanuit verschillende opdrachtgevers de taak om lege plekken binnen de publieke sector op te vullen. Als vestiging Maandag® Breda hebben wij een breed netwerk binnen Midden-Brabant en West-Brabant om jou van een leuke werkplek te voorzien.

Wat kunnen wij als Maandag® jou bieden? Wanneer jij kiest voor Maandag wordt je ontvangen in een warm team. Jouw persoonlijke accountmanager en recruiter lopen naast jou mee, zodat jij je nooit alleen voelt staan. Daarnaast bieden wij vele trainingen en cursussen zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Wij bieden hierbij een salaris conform CAO en een kilometer vergoeding van €0,19/km. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mathijs Wille
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mathijs Wille