Zorgprofessionals tegen Corona

Bobby Kortland
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bobby Kortland
MRT 26
Utrecht Tijdelijk MBO
25.04.2020 100545432
Solliciteren

Over de functie

Nederland staat op z’n kop. De Coronacrisis brengt ons land in rep en roer. Alle dingen die ‘heel gewoon’ zijn, zijn afgeschaft. We kunnen niet meer naar de sportschool, niet naar feestjes of evenementen, de kinderen zijn thuis van school. We moeten ons allemaal houden aan 1,5 meter afstand en vooral niet met teveel mensen in dezelfde ruimte zijn. Het zijn veranderingen die de meeste niet in de koude kleren gaan zitten, want hoe lang zal dit zo blijven en gaan er misschien nog meer maatregelen komen?


Om te zorg voor elkaar, voor Nederland en de zorg hebben we helpende handjes nodig. We zijn op zoek naar Verzorgende, verpleegkundige en artsen.


Wil jij ook graag extra helpen tijdens de Coronacrisis? Solliciteer dan direct! 

Functie eisen

De aanvragen komen voornamelijk vanuit ziekenhuizen, verzorgingshuizen, verpleeghuizen, thuiszorg organisaties, gehandicaptenzorg en GGZ-instellingen. We moeten op elkaar passen!


Wij zijn opzoek naar helpende handjes in de zorg! Help jij ook?


Wat kunnen wij jou bieden in deze corona tijd?

Een passende vergoeding, reiskosten vergoeding en enorm veel waardering! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Bobby Kortland
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bobby Kortland