Wijkverpleegkundige

Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman
MEI 06
Gelderland Permanent HBO
05.06.2020 100285955
Solliciteren

Over de functie

Het leukste aan het werken als wijkverpleegkundige is het werken met de diverse doelgroepen die je tegenkomt in jouw wijk! Van een jonge cliënt met een beperking of blijvende handicap, tot een ouder persoon met een bepaalde chronische ziekte. Of misschien wel iemand die net een ongeluk gehad heeft en voor een relatief korte periode hulp nodig heeft. Bijna alles is denkbaar in jouw wijk!


Wat ga je doen?

Als wijkverpleegkundige ben jij degene die waakt voor de kwaliteit van zorg. In jouw rol als wijkverpleegkundige biedt je structuur aan de medewerkers en aan de cliënten. Van belang in jouw rol als wijkverpleegkundige is het geven van vakinhoudelijke kennis en coaching aan collega verpleegkundigen en verzorgenden binnen jouw team. Je bent verantwoordelijk voor de indicatiestelling en hebt in complexe situaties de regie. Tegelijkertijd stimuleer je de zelfstandigheid van jouw team. Dit doe je door goed te roosteren, te plannen en te zorgen dat de routes in jouw wijk soepel verlopen.

Patiënten wonen langer thuis waardoor jouw rol regelmatig veranderd. Dit houdt in dat jij je binnen de organisatie ook bezig gaat houden met het verbeteren van jouw rol als wijkverpleegkundige. Jij bekijkt het vak kritisch samen met anderen wijkverpleegkundigen.

 

Als wijkverpleegkundige ben jij iemand met een stevige persoonlijkheid en die een duidelijke visie heeft om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Jij draagt een warm hart toe aan de cliënten en bent goed in de samenwerking met collega’s. Als wijkverpleegkundige bij Maandag® ben jij ondernemende, initiatief nemende en een bevlogen collega!

 

Ben jij enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Solliciteer dan direct! 

Functie eisen

  • Je beschikt over een HBO Verpleegkunde diploma
  • Je hebt een geldige BIG registratie
  • Bij voorkeur heb je ervaring met indiceren

Over het bedrijf

Wanneer je kiest voor Maandag®, kies je voor warm en persoonlijk contact. Jou wensen, ambities en doelen staan op nummer 1. Geen enkele dag is hetzelfde. In overleg zijn meerdere opdrachtgevers en de duur van opdrachten bespreekbaar.

Werken bij Maandag® heeft de volgende voordelen:

  • Salaris conform CAO
  • Reiskostenvergoeding (0,19euro per km)
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen
  • Diverse doorgroei mogelijkheden

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman