VIG of Verpleegkundige PG

Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink
JUN 11
Flevoland Permanent MBO
11.07.2020 100174204
Solliciteren

Over de functie

Voor een kleinschalig verpleeghuis in de omgeving Amsterdam zoek ik een VIG (niveau 3) of verpleegkundige (niveau 4) met affiniteit voor de psychogeriatrie. De moderne locatie ziet er erg netjes uit en heeft een mooie tuin en zelfs een dakterras.


Er zijn een aantal enthousiaste teams verdeeld over de bewoners. Het team bestaat uit woonondersteuners, helpende en verzorgende IG’s. Het team functioneert goed zelfstandig maar kan altijd terugvallen op de verantwoordelijke verpleegkundige dienst die 24 uur per dag bereikbaar is. Het verpleeghuis wordt enorm gewaardeerd voor de vriendelijkheid van het team en de manier waarop ze de familie betrekken bij de cliënten.


Naast dat service hoog in het vaandel staat is de zorginstelling actief bezig met kwaliteit en innovatie. Er is een speciaal project opgezet waar bij alle disciplines mogen meedenken over hoe zorg beter kan. Mochten er aantoonbare verbeteringen naar voren komen in dit project wordt dit geïmplementeerd bij alle locaties van de instelling. Het zou dus mogelijk kunnen zijn om mee te denken met het beleid van de instelling.


Jij hoort bij dit team thuis als je affiniteit hebt met ouderenzorg. Je krijgt te maken met psychische aandoeningen als dementie en verwardheid. Door jouw goed observerend vermogen voel jij feilloos aan welke zorg jouw cliënten nodig hebben. Het zorg verlenen aan meerdere cliënten is een uitdaging die jij met beide handen aanpakt. Je weet dus van aanpakken en bent stressbestendig. 

Functie eisen

  • VIG niveau 3 of Verpleegkundige diploma niveau 4
  • BIG geregistreerd
  • Stressbestendig, observerend en zorgzaam
  • Affiniteit hebben met ouderenzorg
  • bereid nacht- en weekend diensten te werken

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink