Verzorgende IG

Over de functie

Naast het verlenen van de juiste zorg biedt jij een uitstekend luisterend oor aan de cliënt. Jij geniet altijd weer van de verhalen die jouw cliënten te vertellen hebben. Als Verzorgende IG draag jij jouw steentje bij op het gebied van zorg, welzijn en wonen bij een organisatie in de Kop van Noord-Holland, van Den Helder tot aan Zaandam. Binnen de ouderenzorg kun je te maken krijgen met verschillende soorten problematiek zoals aan PG, somatiek en revalidatie. Je ondersteunt en verzorgt de cliënt waar nodig. Iedere cliënt is anders en dit vind jij juist zo leuk. Jij biedt een luisterend oor en je bent oprecht geïnteresseerd in jouw cliënten. Jij houdt je onder andere bezig met het opstellen en onderhouden van het zorgplan. Daarnaast ben jij hét aanspreekpunt van de familie en soms ook van derden zoals een arts of fysiotherapeut. Jij maakt het verschil in deze veelzijdige functie, jouw werk doet ertoe. Je krijgt er ervaring, erkenning, vertrouwen en echte levensverhalen voor terug. Hoe dankbaar!

Nog even alles op een rij

 • Binnen de ouderenzorg kun je te maken krijgen met verschillende soorten problematiek zoals aan PG, somatiek en revalidatie
 • Jij houdt je onder andere bezig met het opstellen en onderhouden van het zorgplan. Daarnaast ben jij hét aanspreekpunt van de familie en soms ook van derden zoals een arts of fysiotherapeut
 • Jij maakt het verschil in deze veelzijdige functie, jouw werk doet ertoe. Je krijgt er ervaring, erkenning, vertrouwen en echte levensverhalen voor terug. Hoe dankbaar!

Functie eisen

Als Verzorgende IG ben je geduldig en sta jij je mannetje. Jij werkt met heel jouw hart in de ouderenzorg. Daarnaast vragen wij om onderstaande eisen. Denk jij dat jij deze Verzorgende IG bent?

 • Je hebt minimaal een afgeronde Verzorgende IG opleiding
 • Je bent flexibel inzetbaar en onregelmatige diensten zijn voor jou geen probleem
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

What’s in it for me?

Bij Maandag® sta jij als Zorgprofessional centraal. Samen bespreken we jouw ambities en voorkeuren en vanuit daar zullen we samen gaan kijken naar jouw wensen in combinatie met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

 • Salaris volgens de CAO VVT. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld
 • Wij vergoeden de reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
 • Een uitdagende werkplek voor korte of lange termijn
 • Coachingsgesprekken met mij
 • Ontwikkelingsmogelijkheden samen met de Maandag Academy®

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Suzan Mantel

Suzan Mantel

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs