Verzorgende IG

Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan
JUN 18
Overijssel Permanent MBO
18.07.2020 106189392
Solliciteren

Over de functie

Wil jij je graag inzetten in deze moeilijke tijd met zekerheid vanuit Maandag?


Ben jij een Verzorgende IG die open staat voor een mooie nieuwe uitdaging en zichzelf wil blijven ontwikkelen? Dan ben ik op zoek naar jou! In deze moeilijke en onzekere tijd kun jij van ons zekerheid verwachten!


Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Twente ben ik op zoek naar top Verzorgende IG'ers die open staan voor nieuwe uitdagingen. Als Verzorgende IG ga jij enthousiast te werk en stel je de cliënt centraal. Je hebt plezier in je werk en passie voor de ouderenzorg. Jij biedt de hulp die de cliënten nodig hebben en voert hierbij technische handelingen uit. Je biedt zelfstandig de zorg die nodig is, maar vindt het ook zeker leuk om in teamverband te werken! Als Verzorgende IG ben jij een belangrijk persoon in het leven van de cliënt. Hiervan ben jij op de hoogte en kan je goed aanpassen aan hun belevingswereld.


Met een mooie mate van geduld kan jij luisteren naar de wensen van de cliënten en kan jij je flexibel opstellen.

Omdat jij naast complexiteit ook van diversiteit houdt, biedt Maandag® jou de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. 

Functie eisen

  • In het bezit van een Verzorgende IG diploma;
  • Flexibele inzetbaarheid;
  • Minimaal 16 uur beschikbaar.

Over het bedrijf

Voor mij is het belangrijk wie jij bent, wat je wensen, doelen en ambities zijn. Dankzij Maandag zal geen enkele dag hetzelfde zijn en ben ik gericht op het matchen van jouw persoonlijke wensen met de opdrachtgever.

  • Doorlopende mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat.
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer, ongeacht de afstand.
  • Salaris marktconform cao.
  • Persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Is je interesse gewekt en ben jij benieuwd wat ik je te bieden heb? Reageer dan voor 18 juli en dan zien we elkaar snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan