Verzorgende IG

Dominique Tichelaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dominique Tichelaar
JUL 01
Noord-Holland Tijdelijk MBO
31.07.2020 101872014
Solliciteren

Over de functie

Als verzorgende IG ben je op vele manieren inzetbaar op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Je verricht zowel verpleegtechnische, verzorgende als begeleidende handelingen die er voor zorgen dat de cliënten zich uitermate op zijn of haar gemak gesteld voelen. De cliënten kunnen lichamelijke en of geestelijke beperkingen hebben. Door middel van het snelle signaleren van problemen onderneem jij als verzorgende de juiste acties en zoek je naar oplossingen die het beste bij de cliënten passen. Jij als verzorgende, bent verantwoordelijk voor de dagelijkse bezigheden van de cliënten. Als verzorgende organiseer je leuke activiteiten voor jouw cliënten en stimuleer je hen om hieraan mee te doen. Als verzorgende IG bied je net dat beetje extra in de zorg. Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Niks is immers mooier als een lach creëren op het gezicht van jouw cliënten! Wij van Maandag® bespreken jouw wensen en gaan voor jou op zoek naar de geschikte uitdaging. PG, somatiek, intra of extramuraal? Er zijn onwijs veel mogelijkheden binnen Maandag®


Samenvattend:

 • Wij luisteren naar jouw wensen
 • PG, somatiek, intra of extramuraal
 • Wij gaan voor jou op zoek naar de geschikte uitdaging

Functie eisen

Voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen en heb je zin in een verfrissende en nieuwe Maandag®? Mail je CV dan naar: dominique.tichelaar@maandag.nl


Wat vragen wij:

 • In het bezit van een Verzorgende IG diploma
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
 • Flexibele inzetbaarheid
 • Ervaring of affiniteit met de ouderenzorg
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. We bieden een goed salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar dit zelf en reageer!

 • Salaris conform CAO VVT, schaal en trede naar opgedane ervaring
 • Recht op verlof, vakantiegeld, pensioensopbouw
 • Persoonlijke begeleiding van jouw eigen accountmanager en recruiter


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt , recruiter, die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Dominique Tichelaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dominique Tichelaar