Verzorgende IG

Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole
JUN 10
Limburg Permanent MBO
10.07.2020 100546425
Solliciteren

Over de functie

Als Verzorgende IG ben jij onmisbaar! In deze bizarre tijd waarin bijna alles tot stilstand komt, blijft in ieder geval één rad hard draaien: de zorg!


Waar ga je werken?

Vanuit Maandag® Maastricht hebben wij contacten met verschillende zorginstellingen door heel Limburg. Voor een hoog aangeschreven opdrachtgever in de regio zijn wij op zoek naar VIG'ers voor in de thuiszorg. Binnen de organisatie vervul je een bijzondere rol. Je werkt namelijk niet binnen de muren van de verzorgingsinstelling, maar werkt zelfstandig in de wijk door zorg te verlenen bij mensen thuis. Hoewel je veel op jezelf werkt, blijf je altijd onderdeel van het team en de organisatie. De opdrachtgever is een expert op het gebied van intra- en extramurale zorg en werkt elke dag met een groot aantal zeer gemotiveerde collega's aan de beste kwaliteit zorg voor haar cliënten. 


Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG bied je cliënten de dagelijkse begeleiding en verzorging aan de hand van hun persoonlijke zorgplan. Je verleent directe zorg, maar je coördineert ook de zorg door contact te leggen met huisartsen, verpleegkundigen, familieleden en andere zorgverleners. Je beschikt in je werk over goede portie ambitie en doorzettingsvermogen en wilt je graag blijven ontwikkelen. Verder wordt het naast de verzorgende verrichtingen gewaardeerd als je tijd vrij maakt om even een praatje met de cliënten te maken. Jij bent als Verzorgende IG van onschatbare waarde in hun dagelijks leven en je bezorgt hen dan ook iedere dag weer een glimlach op het gezicht.


Wat bieden wij?

·        Een warm welkom bij Maandag® met de beste persoonlijke begeleiding van jouw Recruiter en Accountmanager;

·        Duurzame en langdurige opdrachten waarbij rekening wordt gehouden met jouw expertise;

·        Een mooi, marktconform salaris met gunstige ORT;

·        Opleidingsmogelijkheden en vakinhoudelijke trainingen via onze eigen Maandag® Academy;

·        Uiteraard worden jouw reis- en onkosten vergoed;


Dit is het moment om te laten zien wat je waard bent, je bent hard nodig!


Bel mij ter kennismaking, bij interesse of bij vragen op 06-82957086 of stuur een mailtje naar ivar.jole@maandag.nl


Functie eisen

  • Je bent per direct (of binnenkort) inzetbaar voor minimaal 16 uur per week, bij voorkeur meer;
  • Je hebt een diploma als Verzorgende IG (Niveau 3);
  • Je hebt relevante werkervaring in de zorg;
  • Je hebt passie voor de thuiszorg;
  • Je beschikt over een rijbewijs.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole