Verzorgende IG

Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar
JUL 08
Overijssel Permanent MBO
07.08.2020 100543343
Solliciteren

Over de functie

Wil jij een bijdrage leveren aan meer leefplezier en wil jij je richten op wat de cliënt nog wel kan? Dan ben jij de Verzorgende IG waar ik naar op zoek ben!


Voor onze opdrachtgever is Maandag® Enschede op zoek naar een flexibel inzetbare en zelfstandige Verzorgende IG. Herken jij jezelf hierin? Dan kan Maandag® jouw loopbaan een boost geven!


Als Verzorgende IG sta jij sterk in jouw schoenen en deins jij niet terug als het even wat moeilijker wordt. Je bent flexibel inzetbaar omdat je bij de opdrachtgever te maken krijgt met verschillende zorgvragen. Je bent zelfstandig en sterk in groepsverband omdat er vanuit de opdrachtgever wordt gewerkt met zelfsturende teams. Samen met collega’s ben jij er als Verzorgende IG verantwoordelijk voor dat de taken goed verdeeld worden en de cliënten de beste zorg krijgen. Daarnaast vind jij het geen probleem om ADL gerelateerde werkzaamheden te verrichten en heb je de juiste kennis van verpleegtechnische handelingen in huis! Tot slot ben jij als Verzorgende IG dagelijks hét gezicht voor de cliënt en vindt het daarom belangrijk om een goede band met ze te creëren en ze te stimuleren daar waar ze nog wel voor zichzelf kunnen zorgen. 

Functie eisen

·        In het bezit van een Verzorgende IG diploma

·        Flexibel en zelfstandig

·        Passie voor ouderenzorg

·        Minimaal 1 jaar ervaring als Verzorgende IG in de ouderenzorg

Over het bedrijf

Bij Maandag® sta jij centraal en heb jij de regie over jouw eigen loopbaan. Je kunt gebruik maken van verschillende opleidingen en cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen. Vanuit een (vast) dienstverband krijg jij de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Verder kun je rekenen op:

·        Een marktconform salaris

·        Begeleiding vanuit Maandag® en opdrachtgever

·        Een reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer


Reageren op deze vacature kan tot 24 juli. Dus wees er snel bij!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tugba Kayar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tugba Kayar