Verzorgende IG

Lionel te Riele
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lionel te Riele
MRT 23
Noord-Holland Tijdelijk MBO
22.04.2020 100289223
Solliciteren

Over de functie

Zullen wij de zorg weer aankleden? De patiënten hebben het koud!

Eenzaamheid komt vandaag de dag nog steeds veel voor bij ouderen. Als verzorgende IG kun jij hier tijdens het uitvoeren van je verzorgende taken op inspelen. Buiten het verrichten van alle verpleegtechnische taken en handelingen, heb je de tijd en ruimte om goed naar de cliënt te luisteren omdat er tijd is voor een warm gesprek. Je helpt je cliënten op een verzorgende en ondersteunende manier bij het verrichten van hun dagelijkse handelingen. Geeft het jou een goed gevoel wanneer je iemand kunt helpen die zich niet (meer) zelfstandig kan redden? Naast jouw ondersteunende en verzorgende rol zorg jij er ook voor dat de cliënten op sociaal gebied gezien en gehoord worden. Als verzorgende IG ben jij onmisbaar!


·        Verpleegtechnische taken en handelingen

·        Verzorgende en ondersteunende rol

·        Tijd en ruimte voor sociaal contact

Functie eisen

Je voelt passie voor de ouderenzorg. Graag zien wij een toegewijde en proactieve verzorgende IG die minimaal 24 uur per week beschikbaar is. Relevante werkervaring in de ouderenzorg is een pre.


·        Diploma verzorgende IG

·        Minimaal 24 uur per week beschikbaar

·        Werkervaring in de ouderenzorg is een pre 

Over het bedrijf

Je krijgt bij Maandag® een te gekke baan zoals je die nog niet eerder hebt ervaren. Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. We bieden een goed salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar dit zelf en reageer direct via de button onderin of stuur mij een mail: lionel.teriele@maandag.nl.


·        Salaris conform CAO VVT

·        Recht op verlof, vakantiegeld, pensioensopbouw

·        Persoonlijke begeleiding door accountmanager en recruiter


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lionel te Riele
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lionel te Riele