Verzorgende IG

Bobby Kortland
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bobby Kortland
MRT 26
Utrecht Tijdelijk MBO
25.04.2020 100271041
Solliciteren

Over de functie

Als verzorgende bied je op een persoonlijke manier verzorging en begeleiding aan de bewoners binnen de ouderenzorg. Je zorgt voor een veilige woon- en leef omgeving waar de bewoners zich thuis voelen. Het team bestaat uit enthousiaste, proactieve en zelfstandige werknemers, waar iedereen zijn werk zelfstandig kan invullen en uitvoeren. Je laat je hierbij leiden door de gemaakte afspraken met bewoners en het opgestelde zorgleefplan. Het team is zelfsturend, de taken en activiteiten worden verdeeld over de teamleden.  

Functie eisen

Naast dat je in het bezit bent van een behaalde verzorgende IG diploma heb je relevante kennis en ervaringen met de begeleiding en verzorging van ouderen. Je bent sociaal vaardig, je hebt een flexibele insteek en je bent een kei in improviseren ook op hectische momenten. Daarnaast ben je een echte teamplayer en zet je net een stapje meer voor de cliënt. 

Over het bedrijf

Een van de grotere spelers met verschillende locaties aan de westkant van Utrecht. Een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van wonen en welzijn. Op verschillende locaties als: Woerden, Vleuten/De Meern, Montfoort. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Bobby Kortland
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bobby Kortland