Verzorgende IG

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
JUN 19
Zuid-Holland Permanent MBO
19.07.2020 100262706
Solliciteren

Over de functie

JIJ! Ja, jij ja. Zoek jij uitdaging in jouw werk als Verzorgende IG, maar weet jij niet goed hoe jij dit kunt vinden?


Voor een opdrachtgever in de regio Rotterdam ben ik opzoek naar een Verzorgende IG. Jij als Verzorgende helpt met de dagelijkse verzorging en hebt de nobele taak om cliënten hun leven makkelijker te maken.


Als jij denkt dat jij als Verzorgende IG geen variatie in jouw werk kunt vinden, heb je het MIS.

Probeer Maandag® eens! Wat ik jou kan bieden via Maandag® is flexibele zekerheid. Flexibiliteit van opdrachten die 3 maanden tot een jaar duren, gecombineerd met een dienstverband waardoor jij zekerheid hebt. Probeer verschillende omgevingen uit en verschillende doelgroepen. Doe ervaring op in andere settingen.


Als Verzorgende IG bij Maandag® bied jij zorg op locaties die dat hard nodig hebben. Samen met ons kies je verschillende opdrachten waar je volwaardig deel van een team bent. Je hebt de zekerheid van een vast salaris via Maandag® en als een opdracht is afgelopen gaan wij samen op zoek naar een nieuwe uitdaging.


Ben jij gediplomeerd Verzorgende IG, zelfverzekerd en daadkrachtig?

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres!

Functie eisen

Jij hebt (een):

  • Afgeronde opleiding tot verzorgende IG
  • De wil om je aan te passen aan nieuwe omgevingen
  • Flexibele werkhouding
  • Hart voor jouw cliënten

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs