Verzorgende IG

Over de functie

Ben jij een verzorgende IG’er die ouderen graag van comfort verziet? Dan kan je aan de slag in de regio Alphen aan den Rijn!

 

Jij, verzorgende IG, biedt intensieve zorg en behandeling in een verzorgingshuis aan cliënten op de afdeling psychogeriatrie en de afdeling somatiek. Jij maakt een verschil, door meer dan alleen zorg te bieden. Door de manier waarop jij met cliënten omgaat laat je hun dag stralen. Je voelt aan wat iemands dag maakt en je krijgt ook de ruimte dit hun aan te bieden. Als verzorgende IG op deze locatie ben jij belangrijker dan alleen iemand die zorg verleent, je bent ook iemand waar de cliënten comfort uit halen.

Jij gaat veranderingen in het welbevinden van de cliënten signaleren, je bent goed communicatief. De cliënten kunnen op jou bouwen, je bent betrouwbaar. Jij hebt een verantwoordelijkheidsgevoel voor de cliënten en beschikt over onderhandelingsvaardigheden.

Functie eisen

  • Jij bent 24-32 uur per week beschikbaar
  • Jij bent een gediplomeerd verzorgende niveau 3
  • Jij bent goed in het brengen van comfort

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever staat comfort voorop. Comfort voor de cliënten en comfort voor jou, zodat jij als verzorgende IG de cliënten prettig zorg kan verlenen. Je werkt op een kleinschalige locatie, wat er voor zorgt dat het knus aanvoelt en de cliënten jou leren kennen. Het team vindt het belangrijk dat jij een gezonde dosis humor hebt.


Vanuit onze vestiging in Zuid-Holland detacheert Maandag® interim professionals in de zorg sector. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Freek Rohlfs

Freek Rohlfs

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs