Verzorgende IG

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
JUN 19
Zuid-Holland Permanent MBO
19.07.2020 100255464
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een verzorgende IG’er die ouderen graag van comfort verziet? Dan kan je aan de slag in de regio Alphen aan den Rijn!

 

Jij, verzorgende IG, biedt intensieve zorg en behandeling in een verzorgingshuis aan cliënten op de afdeling psychogeriatrie en de afdeling somatiek. Jij maakt een verschil, door meer dan alleen zorg te bieden. Door de manier waarop jij met cliënten omgaat laat je hun dag stralen. Je voelt aan wat iemands dag maakt en je krijgt ook de ruimte dit hun aan te bieden. Als verzorgende IG op deze locatie ben jij belangrijker dan alleen iemand die zorg verleent, je bent ook iemand waar de cliënten comfort uit halen.

Jij gaat veranderingen in het welbevinden van de cliënten signaleren, je bent goed communicatief. De cliënten kunnen op jou bouwen, je bent betrouwbaar. Jij hebt een verantwoordelijkheidsgevoel voor de cliënten en beschikt over onderhandelingsvaardigheden.

Functie eisen

  • Jij bent 24-32 uur per week beschikbaar
  • Jij bent een gediplomeerd verzorgende niveau 3
  • Jij bent goed in het brengen van comfort

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever staat comfort voorop. Comfort voor de cliënten en comfort voor jou, zodat jij als verzorgende IG de cliënten prettig zorg kan verlenen. Je werkt op een kleinschalige locatie, wat er voor zorgt dat het knus aanvoelt en de cliënten jou leren kennen. Het team vindt het belangrijk dat jij een gezonde dosis humor hebt.


Vanuit onze vestiging in Zuid-Holland detacheert Maandag® interim professionals in de zorg sector. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs