Verzorgende IG

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
MEI 11
Zuid-Holland Permanent MBO
10.06.2020 100203197
Solliciteren

Over de functie

Als pas afgestudeerde verzorgende IG kun je veel kanten op. Jij bent klaar om verzorgende, begeleidende én verpleegtechnische werkzaamheden uit te voeren, maar binnen welke doelgroep en organisatie je dat wil doen is misschien nu nog lastig te bepalen. Niet zomaar iedereen kan zich redden als verzorgende IG. Wij vinden het daarom belangrijk samen te kijken waar jouw kracht ligt en er op deze manier voor te zorgen dat jij de beste zorg kan verlenen aan de cliënten!


Als verzorgende IG bied je net dat beetje extra in de zorg. Voor de zorgvrager ben jij een belangrijk persoon. Je voert technische handelingen uit en kan zelfstandig de zorg geven die nodig is. Het is een afwisselende baan waarbij de cliënt centraal staat. Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Je hart ligt bij het geven van de juiste zorg.

Functie eisen

Jij wordt blij van het geven van de juiste zorg, bent sociaal, betrouwbaar en weet van aanpakken. Jezelf blijven ontwikkelen staat bij jou hoog op je lijst. Kortom, deze vacature is jou op het lijf geschreven!


  • In het bezit van een Verzorgende IG diploma;
  • Flexibel qua inzetbaarheid;
  • 24 tot 32 uur per week beschikbaar, meer of minder uur in overleg.

Over het bedrijf

Wij bieden een marktconform salaris conform de VVT CAO. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en kun je diverse cursussen en trainingen volgen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden via Maandag®? Dan zie ik je telefoontje graag tegemoet!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs