Verzorgende IG

Irina Bonder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Irina Bonder
JUN 12
Utrecht Tijdelijk MBO
12.07.2020 100151819
Solliciteren

Over de functie

Draag jij jouw waardevolle steentje graag bij met jouw inlevingsvermogen en kwaliteit als Verzorgende IG? Binnen een zorginstelling, intramuraal of extramuraal? En lijkt het je leuk om op projectbasis te werken? Dan heeft Maandag® in de regio Utrecht vele mogelijkheden voor jou!


Wie ben jij? Jij bent in staat je flexibel aan te passen in het begeleiden en ondersteunen van cliënten tot het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Jij hebt veel plezier in het contact met cliënten en je bent een belangrijke pilaar in het team van zorgverleners. Als Verzorgende IG houd jij je onder andere bezig met het ondersteunen van de cliënten in ADL, het begeleiden en verzorgen van cliënten op basis van het zorgplan en het inventariseren van de wensen van een cliënt. Tot slot assisteer je de cliënten bij hun dagactiviteiten.

Om de beste zorg te bieden, wordt verwacht dat jij als Verzorgende IG kritisch bent, hard wilt werken en mee kunt bewegen in alle ontwikkelingen in de zorgbranche. Dit vraagt om flexibiliteit, doorzettingsvermogen en zelfregie. 


Bij Maandag® kun je op projectbasis werken. Dat wil zeggen dat je een kijkje kunt nemen in verschillende keukens. De afwisseling in je werk, daar ben jij naar op zoek!

Ben je nieuwsgierig? Ga dan eens vrijblijvend het gesprek met mij aan en dan bespreken we de mogelijkheden.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding MBO verzorgende IG;
  • Flexibiliteit en oplossingsgerichtheid.

Over het bedrijf

Wij bieden een goed salaris volgens de betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Over ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden gaan wij graag met je in gesprek. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

Wil jij hierbij horen? Solliciteer dan op deze functie!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Irina Bonder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Irina Bonder