Verzorgende IG

Gerald Saaltink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Gerald Saaltink
JUN 02
Overijssel Permanent MBO
02.07.2020 100046732
Solliciteren

Over de functie

Als verzorgende IG werk jij dagelijks aan het welbevinden van cliënten die hulpbehoevend zijn. Jij bent verantwoordelijk voor zowel de verzorgende als de begeleidende taken. Jij draagt bij aan de kwaliteit van leven van de cliënten door in te spelen op hun zorgvragen. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het signaleren van knelpunten en ben je kritisch over de zorgplannen en de verbetering hiervan.

Jij werkt zorgvuldig en zelfstandig, maar vindt het ook leuk om samen met het team te kijken naar de knelpunten en bijpassende oplossingen. Daarnaast ben jij als verzorgende IG verantwoordelijk voor het signaleren van vastlopende zaken. Jij bent flexibel en weet van aanpakken.

Daarnaast vindt jij het fijn om net even dat extraatje te bieden aan de cliënt en jij vindt het belangrijk dat iemand zich op zijn/haar gemak voelt! Ben jij deze persoon? Reageer dan snel!

Functie eisen

- Jij hebt minimaal een afgeronde opleiding tot verzorgende IG; 

- Jij bent flexibel inzetbaar;

- Jij bent in het bezit van een VOG;

- Jij bent empathisch en zorgzaam.

Over het bedrijf

Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO (VVT). Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Gerald Saaltink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Gerald Saaltink