Verzorgende-IG zomerperiode in Friesland

Maureen Schlaman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Schlaman
MEI 04
Friesland Tijdelijk MBO
03.06.2020 102229416
Solliciteren

Over de functie

In deze bizarre tijd waarin bijna alles tot stilstand komt, hebben vooral de zorgprofessionals een boost aan positiviteit nodig. Maandag® kijkt graag vooruit en zien de komende maanden dan ook zonnig tegemoet. Ben jij de zomerperiode beschikbaar en wil jij gegarandeerd zijn van een project voor minimaal 16 uur per week?


Waar ga je werken?

Maandag® werkt samen met diverse zorgorganisaties in de regio van Friesland. Hierin hebben wij uitdagende mogelijkheden in de thuiszorg maar ook intramuraal op PG, somatische of revalidatie afdelingen. Op basis van jouw voorkeur wordt je voor een periode gekoppeld aan een wijkteam of locatie. Hierbij ontvang je ten alle tijden advies en begeleiding van jouw vaste contactpersoon binnen Maandag®.


Wat ga je doen?

Je wordt als Verzorgende-IG tewerkgesteld bij een zorgorganisatie in de regio van Friesland. Afhankelijk van de setting verricht jij verpleegtechnische handelingen conform het opgesteld zorgleefplan. Jij bent in staat om de cliënten een warm en veilig gevoel te geven. Met jouw betrokkenheid en signalerende rol kun jij inspelen op onverwachtse situaties en vervolgens goed overdragen aan jouw collega’s. Voor de cliënten ben jij van onschatbare waarde in hun dagelijks leven en je bezorgt hen dan ook iedere dag weer een glimlach op het gezicht.


Functie eisen

  • Je bent een gediplomeerd verzorgende IG (niveau 3)
  • Je bent enthousiast, flexibel en slagvaardig en je weet dit ook over te brengen op je collega's.
  • Beschikbaar vanaf 1 juli t/m 21 augustus op basis van een tijdelijk contract

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector.

Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties.

Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van de energie. Dat soort professionals vind je bij Maandag®.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maureen Schlaman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Schlaman