Verzorgende IG Volledig Pakket Thuis

Over de functie

De zorg verplaatst zich steeds meer naar de mensen thuis. Voor een client is het natuurlijk het fijnst om zolang mogelijk thuis te blijven wonen. Om te zorgen dat mensen niet alleen de juiste zorg krijgen maar ook goede kwaliteit van leven hebben ben jij hard nodig in het Volledig Pakket Thuis team in Amsterdam.


Als verzorgende IG werk je in ‘jouw’ wijk In Amsterdam. We kijken samen welk stadsdeel het beste bij jou past. Denk aan Oost, West, of bijvoorbeeld centrum. Je bezoekt de mensen thuis en biedt hen de nodige zorg. Jij weet je als geen ander wat jouw cliënten nodig hebben. Je biedt hen de juiste zorg en je signaleert veranderingen in gedrag en gezondheid. Jij gelooft dat goede zorg uit meer bestaat dan een steunkous aantrekken of medicatie te delen. Om te zorgen dat de cliënten een waardige oude dag hebben heb jij minstens net zoveel aandacht voor hun welzijn.


Het Volledig Pakket Thuis team zorgt dat jij de ruimte hebt om naast de standaard taken samen met je cliënten dingen te doen die belangrijk zijn voor hen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bezoek aan de kapper of een familielid. 


Dit ben jij


Als verzorgende IG geloof jij dat welzijn minstens net zo belangrijk is als de somatische zorg. Die combinatie maakt het pakket volledig. Jij houdt van maatwerk en persoonlijke aandacht. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw cliënten en vindt het leuk om samen met hen dingen te ondernemen. Als verzorgende IG ben je een voorbeeld voor je nieuwe collega’s. Het kan zomaar zijn dat je een leerling of nieuwe collega de kneepjes van het vak mag leren! 

Functie eisen

 • Gediplomeerd verzorgende IG
 • Minimaal 24 – 32 uur beschikbaar
 • Bereid dag- avond- en weekenddiensten te werken

Over het bedrijf

Als Verzorgende IG bij Maandag® heb je ontzettend veel mogelijkheden. Je hebt vrije keuze in locatie, doelgroep en problematiek. Je kunt bijvoorbeeld in een verpleeghuis werken of in de wijkzorg. Werk je liever op een somatische, PG of revalidatie afdeling? Het mooie van detachering bij Maandag® is dat alle opties open liggen.


Jij vindt het leuk om jezelf breed te ontwikkelen door verschillende ervaringen op te doen. Op basis van een kennismakingsgesprek beslissen we samen waar je interesses liggen. Zo zorgen wij dat jij de mogelijkheid hebt om te werken op de plekken die het beste bij je passen.


Tijdens de opdrachten blijven we nauw bij elkaar betrokken. Zo leren we je steeds beter kennen. Aan het eind van de opdracht weten we precies wat de volgende stap moet zijn in jouw carrière. Door middel van opdrachten en cursussen laten wij je ontwikkelen op een manier die past bij jouw visie en ambities. 


Verder bieden we


 • Een goed salaris op basis van de CAO VVT en jouw ervaringsjaren
 • Reiskosten a €0,19 per KM
 • Flexibele zekerheid: Verschillende ervaringen opdoen in de zorg bij één werkgever

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Tim Aalderink

Tim Aalderink

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs