Verzorgende IG Thuiszorg

Over de functie

Jij komt de beste zorg gewoon thuis brengen! Cliënten kijken iedere dag weer uit naar je komst, want jij dient niet alleen de medicatie toe maar bezorgt ook nog eens een lach.

Voor een opdrachtgever in de omgeving Eindhoven zijn wij opzoek naar Verzorgende IG voor verschillende locaties. Het gaat om uitbreiding van het extramurale team. Ben jij Verzorgende IG en vind je het leuk om in de wijk te werken? Dan is deze vacature voor jou!

Als Verzorgende IG biedt jij persoonlijke verzorging aan de cliënten op jouw route, jij wil ze iedere dag weer een lach bezorgen! Je werkzaamheden bestaan onder andere uit medicatie toedienen, ADL en steunkousen aantrekken. Natuurlijk is er als Verzorgende IG ook altijd ruimte voor een gezellig praatje met jouw cliënten, want jij bent dat warme bezoek waar ze iedere dag weer naar uitkijken.

Je kan jouw route inzien via een digitaal systeem en rijdt deze zelfstandig. Je begint en eindigt je dag als Verzorgende IG altijd met jouw team van gezellige en gedreven collega’s. Bij deze opdrachtgever staat humor, warme aandacht, oprechte interesse en natuurlijk de beste zorg centraal. Kan jij je hier helemaal in vinden? Check dan gelijk de functie eisen hieronder!

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG
  • Beschikbaar voor minimaal 16 uur per week
  • Startdatum in overleg
  • Bevoegd en bekwaam met verpleegtechnische handelingen

Herken jij jezelf in deze punten? Dan zoek ik jou! Je kunt mij bereiken op 06-57912331 of bodine.gasseling@maandag.nl

Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg jij de kans om je expertise bij diverse instanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij ook! Maandag® geeft jou de voordelen van een vaste werkgever én van flexibel werken.

Hierbij bieden wij een uitstekend marktconform salaris waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je reiskosten worden vergoed met €0,19 per kilometer. Een pensioenregeling en vakantiegeld horen natuurlijk ook tot de voorwaarden.

Tijdens je opdracht wordt je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Zij zijn er om jou te begeleiden, mee te sparren en om mee te denken over jouw loopbaan. Met Maandag® Academy en Club Maandag® kun je diverse workshops, cursussen en trainingen volgen. Zo haal je het meeste uit je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Bodine Gasseling

Bodine Gasseling

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs