Verzorgende-IG thuiszorg

Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs
JUN 19
Zuid-Holland Permanent MBO
19.07.2020 100224166
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Rotterdam ben ik op zoek naar een enthousiast Verzorgende-IG'er die in de thuiszorg aan de slag willen! Als VIG ben je verantwoordelijk voor de zelfredzaamheid van de cliënt. Je werkt methodisch, signaleert, rapporteert en evalueert. Samen met je collega's denk je na over de juiste stappen binnen de zorg en voer je deze - volgens het zorgleefplan - ook uit. Kortom, jij bent de belangrijkste schakel in de zorg van je cliënt! Ervaring in de thuiszorg is niet belangrijk, het gaat erom dat je goed om kan gaan met cliënten en de juiste zorg weet te leveren.

Functie eisen

  • Een (bijna) afgeronde VIG diploma op MBO 3 niveau;
  • Affiniteit met de thuiszorg;
  • Goede kennis van de Nederlandse taal (spreken en schrijven);
  • Eigen vervoer (dit kan zijn een auto, maar ook een fiets) om de route te kunnen doen.
  • De wil om korte diensten te draaien

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij de woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op de vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onder goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en door- groeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Solliciteer dan via de button onderin of stuur mij een mail: freek.rohlfs@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Freek Rohlfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Freek Rohlfs