Verzorgende IG regio Breda

Over de functie

Ouderen willen zolang mogelijk in hun eigen huis blijven leven, jij snapt dit en wilt hier graag een steentje aan bijdragen!


Als Verzorgende IG in de thuiszorg stap jij op verschillende momenten van de dag bij jou cliënten binnen om ze te ondersteunen in de alledaagse levenshandelingen, je zult met diverse problematieken te maken hebben binnen de PG en somatiek. Of ze nu hulp hebben bij het opstaan, aankleden of persoonlijke hygiëne, jij ondersteunt ze hierbij rekeninghoudend met het zorgplan dat in samenspraak met jouw team is opgesteld.


De zorginstelling waar je voor komt te werken heeft als missie in de thuiszorg om ouderen zolang mogelijk thuis te laten wonen. Dit betekent dat je in de functie van Verzorgende IG goed moet kunnen luisteren naar waar de behoeftes liggen van jouw cliënten. Samen met de cliënten en het netwerk eromheen zorg jij voor een persoonlijke aanpak en geef je aandacht aan de individuele situatie.


In de thuiszorg werken betekent verschillende diensten draaien. Je bent lekker flexibel en vind het fijn om een een ochtendje vrij te hebben en in de avond te werken, of juist in de ochtend te werken en in de middag vrij te hebben. Bij deze zorg instelling is het ook mogelijk om de middag en de avond diensten samen te pakken en zo kun je dus een langere dienst creëren.

Functie eisen

Belangrijk is dat je affiniteit hebt om te werken met ouderen en je het leuk vind om flexibel diensten te kunnen oppakken. Je bent opgeleid tot ten minste Verzorgende IG niveau 3, maar daarnaast ben je ook:


  • Op korte termijn beschikbaar;
  • Hulpvaardig;
  • Een goede luisteraar;
  • Mobiel door in het bezit te zijn van een auto, scooter of fiets;

Mocht je geïnteresseerd zijn in het bovenstaande en ben je beschikbaar voor 16-24 uur in de week?

Over het bedrijf

Waarom Maandag® ?


Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. We bieden een marktconform salaris volgens CAO VVT waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Daarnaast vergoeden we alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.


Samen met de Maandag® Academy en Club Maandag® helpen wij jou bij je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen, trainingen en workshops volgen. Tijdens je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen een pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Alexander Jonkheer

Alexander Jonkheer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs