Verzorgende IG psychogeriatrie

Over de functie

Ben jij de verzorgende IG die graag werkt met een doelgroep in de psychogeriatrie? Voor een opdrachtgever in de omgeving van Eindhoven zijn wij op zoek naar verschillende Verzorgende IG die affiniteit hebben met de psychogeriatrie. De PG-cliënten waar je mee gaat werken wonen in kleinschalige woonvormen. Je bent oprecht geïnteresseerd in de personen en kijkt gezamenlijk naar hun wensen en behoeften, want zorgen zit jou namelijk in het bloed! Sta jij als Verzorgende IG stevig in je schoenen en hou je van een uitdagende doelgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Verzorgende IG bied je naast professionele zorg, een luisterend oor en vooral gezelligheid en een warme omgeving zodat de bewoners zich thuis voelen, op welke manier dan ook. Daarnaast bied je als Verzorgende IG ondersteuning bij ADL taken, stel je zorgplannen op, verleen je zorg volgens het zorgplan, verricht je verpleegtechnische handelingen en heb je contact met je collega's en de familieleden van de bewoners. Ook stimuleer je hen in hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid, daar waar mogelijk en vooral met een glimlach en een berg optimisme. Binnen deze warme organisatie kun je kiezen voor verschillende afwisselende opdrachten en wordt er gekeken naar jouw persoonlijke ambitie, voorkeuren en ervaring. Een knus en gezellig familiegevoel is van belang voor deze organisatie, zowel voor de bewoners als voor de werknemers!

Spreekt deze vacature je aan en wil je meer weten over de mogelijkheden? Solliciteer dan direct op deze uitdagende Verzorgende IG vacature.

Functie eisen

  • Jij bent beschikbaar voor minimaal 18 uur (maximaal 36 uur);
  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG;
  • Je bent flexibel en hebt hart voor de zorg;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. We bieden een marktconform salaris volgens de juiste CAO waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden we alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy en Club Maandag® helpen wij jou bij je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen, trainingen en workshops volgen. Tijdens je opdracht wordt je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen een pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Daphne Werkhoven

Daphne Werkhoven

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs