Verzorgende IG PG

Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij
JUL 03
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
02.08.2020 100023798
Solliciteren

Over de functie

Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van je werk. Je doet dit vanuit de positieve kijk op gezondheid. Aandachtig, betrouwbaar en samen zijn de sleutelwoorden.Als verzorgende IG ga jij de bewoners conform het zorgplan verplegen en begeleiden. Je assisteert de verpleegkundigen en artsen bij complexe verpleegtechnische handelingen. Ook ga je medicatie verstrekken, controleren en bestellen. Maar bovenal zorg jij voor het creëren van een huiselijke woonomgeving voor de cliënt!

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding kwalificatieniveau 3 verzorgende, aangevuld met een medicatiemodule
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en maakt makkelijk in het contact leggen met cliënten en collega’s
  • Je durft beslissingen te nemen en bent flexibel inzetbaar
  • Je bent in staat om een vertrouwensrelatie op te bouwen. Mensen voelen zich op hun gemak bij jou en zijn tevreden over de zorg die je biedt.
  • Jij gaat onregelmatige diensten niet uit de weg

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris dat aansluit bij jou opleidingseisen en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Omdat jou ontwikkeling ten alle tijden centraal staat biedt Maandag® jou tenslotte training en opleidingsmogelijkheden aan.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en zoek jij zekerheid in combinatie met uitdaging en afwisseling, solliciteer dan direct!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij