Verzorgende IG ouderenzorg

Dominique Tichelaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dominique Tichelaar
JUL 01
Noord-Holland Tijdelijk MBO
31.07.2020 100547345
Solliciteren

Over de functie

Als verzorgende IG ouderenzorg verricht je zowel begeleidende, verzorgende als verpleegtechnische handelingen die er voor zorgen dat je de optimale zorg biedt aan de ouderen. Zo doe jij er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Je ondersteunt hen op een manier die zij nodig hebben. In de ouderenzorg kun je te maken krijgen met verschillende problematiek denk aan PG, somatiek en revalidatie. Als verzorgende IG ken jij je cliënten en je signaleert eventuele verbeteringen en of verslechteringen. Vervolgens bespreek je deze binnen het zorgteam. Zowel in teamverband als zelfstandig weet jij goed je draai te vinden en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn van de ouderen. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt van de familie en soms van derden zoals een fysiotherapeut of arts. Je takenpakket is veelzijdig en divers. Geen dag is hetzelfde!

Functie eisen

Wil jij je steentje bijdragen aan het zorgplan voor de cliënten? En kan jij zelfstandig en in teamverband werken? Ben jij de zorgtopper die wij zoeken, reageer hieronder: dominique.tichelaar@maandag.nl


Wat vragen wij:

-         In het bezit van een Verzorgende IG diploma

-         Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

-         Flexibele inzetbaarheid

-         Ervaring of affiniteit met de ouderenzorg

-         Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Je krijgt bij Maandag® een baan waar je het echt naar je zin hebt en jezelf kunt zijn. We bieden een goed salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar dit zelf en reageer!


-       Salaris conform CAO VVT, schaal en trede naar opgedane ervaring

-       Recht op verlof, vakantiegeld, pensioen opbouw

-       Persoonlijke begeleiding van jouw eigen accountmanager en recruiter


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Jij bent bij ons geen nummer. Je hebt een vast aanspreekpunt , recruiter, die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Dominique Tichelaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dominique Tichelaar