Verzorgende IG op de waddeneilanden

Nina Vuijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Vuijk
JUN 18
Friesland Permanent MBO
18.07.2020 100543370
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgevers op de waddeneilanden zijn wij op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG die open staat voor een zomer waarin jou werk als verzorgende IG gecombineerd gaat worden met veel plezier en vrijheid.


Ook op de eilanden wordt de werkdruk in de zomer hoger in de ouderenzorg. Daarom zijn wij op zoek naar verzorgende IG die de zorginstellingen op de eilanden wil ondersteunen in deze maanden. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat de cliënten ook in de zomer de benodigde zorg krijgen. Het gaat om kleinschalige locaties, waarin "samen" centraal staat. Op de eilanden is men erg op elkaar gesteld en zal iedereen zijn uiterste best doen om ook de ouderen op het eiland een mooie zomer te laten beleven.


Omdat het gaat om een kleinschalige locatie, zul je verschillende ziektebeelden tegen komen. Een mooie uitdaging om daar als verzorgende IG jouw weg in te vinden. Uiteraard staat er altijd een knus team klaar om jou te helpen waar nodig. Jouw collega's staan te popelen om jou wegwijs te maken op het werk en ook zeker daarbuiten.


Voor huisvesting op het eiland wordt bovendien gezorgd, dus je kunt in je vrije tijd genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft! Uiteraard wordt er in jouw rooster ook rekening gehouden met het feit dat je af en toe lekker terug naar de wal wilt.


Ben jij verkocht en wil je graag zo snel mogelijk richting de eilanden vertrekken om als verzorgende IG aan het werk te gaan? Verstuur dan vandaag nog jouw CV!

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding verzorgende IG
  • Bevoegd en bekwaam met verpleegtechnische handelingen
  • Geldige VOG (of een aanvraag hiervoor)
  • Op zoek naar een zomer waarin je met passie als verzorgende IG werkt en daarnaast de vrijheid van de eilanden ervaart

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in onder andere de gezondheidszorg. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een zorginstelling werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nina Vuijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Vuijk