Verzorgende IG intramuraal

Over de functie

Zorgzaam zijn is jouw tweede natuur, samen met jouw team wil jij je verantwoordelijk stellen voor de zorg van ouderen.

Samen met je collega’s ben jij elke dag bezig met het toepassen van zorg op maat voor de bewoners in jouw woongroep, dit zijn ouderen met een psychogeriatrische of somatische problematiek. Jij kan goed samenwerken met verschillende disciplines omdat je sterke communicatieve vaardigheden hebt en een echte teamspeler mentaliteit bevat.

Hoofdzakelijk ben jij bezig met het welzijn van jouw cliënten en dit doe je door dagelijks structuur aan te brengen voor de bewoners middels het zorgplan. Je bent bezig met het uitvoeren van verzorgende en begeleidende handelingen in de ondersteuning bij de algemeen dagelijkse levensverrichtingen. Daarnaast schakel je ook met collega’s of het zorgplan werkt of juist aangepast moet worden. Door jouw interactie met de cliënten stimuleer jij zo goed mogelijk de zelfredzaamheid. Jij kan plezier halen uit het omgaan met ouderen, en dit straal je uit.

Binnen Maandag® kan je als intramurale Verzorgende IG aan de slag gaan bij verschillende zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant. Wat voor ons belangrijk is, is dat jij gaat werken op een plek waar jij je fijn bij voelt. Daarom is een kennismaking voor ons belangrijk zodat wij samen kunnen inzoomen op waar jouw behoeften liggen.

Functie eisen

Uiteraard is het belangrijk dat je in het bezit bent van een Verzorgende IG diploma (niveau 3 of 4) en goede dosis enthousiasme voor de Geriatrie. Daarnaast zijn wij opzoek naar iemand die:

- Goed kan communiceren;

- Het leuk vind om in teamverband te werken;

- Geduldig is in de omgang;

- Flexibel is in werktijden;

 

Kan jij jezelf terug vinden in het bovenstaande plaatje? Laat dan snel je gegevens achter!

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® heb jij meer stabiliteit in werk uren en kun je diverse opdrachten/functies vervullen binnen jouw vakgebied. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. We bieden een marktconform salaris volgens CAO VVT waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden we alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer, uiteraard horen een pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

 

Samen met de Maandag® Academy en Club Maandag® helpen wij jou bij je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen, trainingen en workshops volgen. Tijdens je opdracht word je begeleid door een Accountmanager en Recruiter, zodat jij het maximale uit jouw loopbaan kan halen. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Alexander Jonkheer

Alexander Jonkheer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs