Verzorgende IG in Friesland

Nina Vuijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Vuijk
JUN 09
Friesland Permanent MBO
09.07.2020 100542910
Solliciteren

Over de functie

Als verzorgende IG kun je aan de slag op verschillende afdelingen. Binnen de ouderenzorg kun je bijvoorbeeld terecht komen op afdelingen als pg, somatiek, revalidatie en/of NAH, maar ook in de thuiszorg aan de slag. Welke afdeling past het best bij jou? Dat kan best een lastige keuze zijn omdat je daarvoor eerst op alle afdelingen ervaring op moet doen. Maar wil jij je eigenlijk wel specificeren op 1 vaste afdeling? Nee? Dan kun jij als verzorgende IG bij Maandag® aan de slag.


Verzorgende IG'ers van Maandag® hebben een contract met vaste uren. Binnen dit contract krijgen zij de mogelijkheid om op basis van langdurige projecten (minimaal 3 - 6 maanden) binnen verschillende zorginstellingen in Friesland aan de slag te gaan. Gedurende deze periode wordt jij beschouwd als een vaste medewerker van de instelling; je leert de cliënten kennen, verleent de benodigde zorg en deelt/bespreekt eventuele bevindingen. Ook roostertechnisch wordt er geen onderscheid gemaakt met het vaste personeel.


Ben jij als verzorgende IG dus nog zoekende naar welke afdeling het best bij jou past en zou je graag je ervaring willen uitbreiden op andere afdelingen? Of ben jij een verzorgende IG die van afwisseling in het werk houdt, graag nieuwe dingen ervaart en niet jaren lang op 1 werkplek wilt werken? Dan ben ik op zoek naar JOU!


Ga jij dit avontuur samen met ons aan?!

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding verzorgende IG
  • Bevoegd en bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen
  • Geldige VOG (of aanvraag hiervan)
  • Rijbewijs / eigen vervoer is een pré
  • Woonachtig in Friesland (of hier willen werken)

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in onder andere de gezondheidszorg. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een zorginstelling werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nina Vuijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Vuijk